Kuva: Senja Rapila

Eva Wahlströmin valmentaja vaihtui - julkaisi koskettavan kirjoituksen Instagramissa

03.10.2018 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nyrkkeilijätähden uusi valmentaja on Risto Juvonen.

Eva Wahlströmin, 37, ja hänen pitkäaikaisen valmentajan Risto Merosen tiet ovat eronneet. Wahlström tiedotti asiasta Instagram-sivullaan, jossa hän julkaisi asiasta kuvan ja haikean tekstin. 

"En ole halunnut sanoa tätä ääneen tai kirjoittaa asiasta, koska silloin se muuttuu niin todelliseksi. Mutta huhut liikkuu ja totta se on, Ripa ei valmenna mua enää. Ja jopa sen asian kirjoittaminen tähän itkettää vähäsen", Wahlström kirjoittaa kuvatekstissä.

Nyrkkeilijä muistelee lämmöllä yhteistä taivaltaan valmentajansa kanssa. Hän hehkuttaa, kuinka Meronen puski häntä kohti unelmia.

"Kun Ripa alkoi valmentaa mua, hän lupasi valmentaa mua maailmanmestaruuteen saakka. Hän ei koskaan sanonut "jos voitat", vaan sanoi valmentavansa "kunnes voitan". Se oli meidän yhteinen unelma ja siitä on yli kolme vuotta. Sen jälkeen olen ottelu ottelulta ylipuhunut Ripaa jatkamaan. Vaikka hän totesi että 60 vuotta lajin parissa kyllä riittää, hän silti aina lopulta antoi periksi sanoen "No kyllähän mä sitä pyyhettä sulle heilutan, jos niin haluat".

"Mutta se kyllä se askarruttaa, kuka sanoo kulmassa "Pidä nokka siistinä!" ottelun alkaessa. Ehkä asian voi hoitaa puhelimitse jo ennen matsia."

Eva Wahlströmistä tuli ensimmäisenä suomalaisena ammattinyrkkeilyn maailmanmestari, kun hän voitti Merosen valmennuksen alla WBC-liiton mestaruuden vuonna 2015.

Wahlströmin uusi valmentaja on Risto Juvonen, ainakin yhden matsin verran. Wahlström kertoo, että vaikka on surullinen Merosen kanssa eroamisesta, on hän myös innoissaan tulevasta. 

"Nyt Risto Juvonen on hypännyt puikkoihin, ainakin tämän matsin verran. Ja vaikka olen tosi surullinen, ettei Meronen ole rinnallani, olen innostunut uudenlaisista ärsykkeistä ja osaamisista, jota uusi valmennus tuo. Nyt ei rupatella ja mietitä elämää kahvin ääressä, sen sijan uusi valmentaja läimäyttää kyllä pistarillä päähän niin että korvissa soi, jos teen virheen. Uusi Ripa saikin uuden nimen jo muutamassa viikossa: Julma Juvonen eli "Julmis"


Lue myös: Eva Wahlström tutustui Matti Nykäseen - vuodattaa kehuja: "Ihanan kiltti, aito, herkkä..."

Lue myös: Eva Wahlström kihlattunsa kehitysvammaisesta lapsesta: "Hän on opettanut elämään hetkessä"

Uusimmat