Kuva: AOP

Kim Kardashian pudottaa raskauskilojaan kyseenalaisella tavalla - älä ota mallia!

25.04.2016 12:45 - Pauliina Jokinen

Tosi-tv-tähti haluaa nopeasti eroon vauvakiloista.

Räppäri Kanye Westin, 38, ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 35, saivat toisen lapsensa Sain Westin vain muutama kuukausi sitten. Siitä lähtien tuore äiti on ahkerasti pudottanut raskausaikana keräämiään kilojaan.

Tähden painonpudotusoperaatio on tiukka ja hän haluaa tuloksia nopeasti. 35-vuotias tähti julkaisikin Snapchatissa kuvan illallisestaan.

Kahden lapsen äidin lautasella näkyi kourallinen qvinoaa sekä munakokkelia. Pian kuvan julkaisemisen jälkeen Kardashian julkaisi otoksen myös jälkiruoastaan. Kardashian oli nipistänyt illallisensa kalorimääristä ja söi mieluummin makeita vohveleita kermavaahdon ja tomusokerin kanssa.

Kuvatekstistä ei käynyt ilmi, söikö Kardashian herkut. Kaikesta huolimatta hänen nauttimansa illallinen oli hyvin pieni.

Aiemmin tässä kuussa Kardashian kertoi luopuneensa hiilihydraateista, sokerista ja alkoholista karistaakseen kilojaan.

- Uskon, että ruokavalioni ja liikunnan sekoitus auttaa minua pudottamaan loput yhdeksän ylimääräistä kiloa, Kardashian toivoi.

Kardashian on kertont julkisesti painonpudotuksestaan ja ylimääräisten kilojen aiheuttamasta epävarmuudesta.

- Tällä kertaa kilot ovat lähteneet nopeammin kuin viimeksi, sillä olen oppinut syömään paremmin. Viimeksi urheilin enemmän, nyt syön eri tavalla, Kardashian kertoi.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat