Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar avautuu masennuksestaan: "Se todella satuttaa kun tiedän, ettei minusta pidetä"

07.05.2016 16:15 - Senja Rapila

Näyttelijä Kristen Bell tietää miltä tuntuu hakea jatkuvasti ulkopuolisten hyväksyntää.

Näyttelijä Kristen Bell, 35, tuli aikoinaan tunnetuksi Veronica Mars -nimisestä televisiosarjasta. Sittemmin kaunotar on nähty muun muassa elokuvissa Lomaterapiaa, You Again ja Burleski.

Nyt kahden lapsen äiti on kertonut Female First -lehdelle masennuksestaan ja ahdistuksestaan, joka johtaa tiensä muiden ihmisten miellyytämisenhalusta.

- Olen todella läheisriippuvainen. Menen aina hieman rikki siitä jos luulen, etteivät ihmiset pidä minusta. Se on yksi syy siihen, miksi olen niin kiltti ja kompensoin sen olemalla todella iloinen ja eloisa jatkuvasti, Bell kertoo.

- Se todella satuttaa tunteitani kun tiedän, ettei minusta pidetä. Tiedän, ettei se ole terveellistä ja yritän taistella sitä tunnetta vastaan jatkuvasti.

Näyttelijä on saanut aikoinaan äidiltään rohkaisun hakea apua vellovaan masennukseen ja ahdistukseen ja kertookin, että osaa tänäkin päivänä hakea apua, mikäli sitä tarvitsee. Sen lisäksi Bell muistuttaa, että avun hakemista ei tule koskaan hävetä, vaikka se saattaisikin tuntua vaikealta.

- Jos päätät hankkia reseptilääkkeitä auttaaksesi itseäsi, sinun tulee ymmärtää, että maailma haluaa häpäistä sinut sen vuoksi. Mutta ei diabeetikoltakaan kiellettäisi tämän insuliiniannosta. Koskaan.

Lähde: Female First

Lue myös: Paula Vesala omistaa täydellisen salapaikan Suomesta - sisällä virkattu päiväpeitto ja vintage-radio

Lue myös: Linda Lampenius hehkui seurapiiritapahtumassa Tukholmassa - iltapuku jätti toisen olkapään paljaaksi

Kilpailut

Uusimmat