Kuva: AOP

Suosikkinäyttelijä kertoo menneisyydestään: "Olen toipunut opiaattiriippuvuudesta yli 17 vuotta"

07.05.2016 20:15 - Senja Rapila

Uudet tiedot laulajalegenda Princen kuolemasta ovat saaneet näyttelijä Jamie Lee Curtisin kertomaan omasta, huumausaineiden täyteisestä menneisyydestään.

Princen kuolema on saanut koko maailman suremaan ja tieto siitä, että kyse voi olla voimakkaiden kipulääkkeiden yliannostuksesta, herätti vielä enemmän ajatuksia. Nyt yksi näyttelijä on uskaltanut kirjoittaa siitä, millaista elämä todella voi olla salamavalojen takana.

Muun muassa Perjantai on pahin, Kala nimeltä Wanda sekä You Again -elokuvissa näytellyt Jamie Lee Curtis, 57, on kirjoittanut rohkean tekstin, jossa kertoo oman kokemuksensa opiaattiriippuvuudesta.

"Minäkin odotin jännittyneesti sitä, että reseptini uusitaan, koska olin salaa riippuvainen opiaateista. Minäkin otin liian monta annosta kerralla. Minäkin olen yrittänyt tappaa henkistä sekä fyysistä kipua särkylääkkeillä. Tapa se. Laita se loppumaan", Curtis kirjoittaa.

Näyttelijä avaa kirjoituksessaan myös sitä, kuinka suurin osa opiaattiriippuvaisista ihmisistä ovat joutuneet tähän huumausainekierteeseen vasta sen jälkeen, kun heille on määrätty lääketieteellisen toimenpiteen jälkeen särkylääkkeitä. Curtis myöntää, että juuri näin hänelle itselleenkin kävi.

"Liian monet meidän kanssaihmisistämme, kuuluisista, vähän kuuluisista tai ei lainkaan kuuluisista, ovat yrittäneet saada samalla tavalla helpotusta elämään."

"Minä olen yksi niistä onnekkaista, sillä olen toipunut opiaattiriippuvuudesta yli 17 vuotta."

Voit lukea koko Jamie Lee Curtisin kirjoittaman tekstin Huffington Postin sivuilta, täältä.

(kuva: AOP)

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Arrow-komistus tuli kaapista ulos: "Ihmiset eivät ymmärrä sitä, miltä tuntuu näytellä vuorokauden ympäri"

Lue myös: Katy Perryn videoviesti kuolevalle fanille koskettaa - "Me kaikki ajattelemme ja rakastamme sinua"

Kilpailut

Uusimmat