Kuva: AOP

Kim Kardashian aikoo jatkaa paljastelua: "Alastonselfieitä kuolemaan asti!"

17.05.2016 17:30 - Iiro Myllymäki

Nainen palkittiin edistyksellisestä internetin käytöstä Webby Awards -tilaisuudessa.

Tosi-tv-julkkis Kim Kardashian, 35, on kohauttanut koko internetiä käyttävää maailmaa alastonkuvillaan jo monesti. Vaikka nainen on saanut ihailun lisäksi myös paljon kritiikkiä osakseen, hän ei aio muuttaa tapojaan. Vastaanottaessaan Webby Awards -gaalassa ensimmäistä kertaa jaetun Break the Internet -palkinnon Kardashian piti ytimekkään puheen.

- Alastonselfieitä kuolemaan asti! Kardashian julisti.

Entertainment Weekly -sivusto kertoo, että palkintojen vastaanottajat saivat käyttää vain viisi sanaa kiitospuheissaan, ja Kardashianin sanat ”nude selfies till I die” painottavat naisen seisovan kohauttaneiden kuviensa takana sataprosenttisesti. Saamansa palkinnon nimi viittaa otsikkoon Paper-lehden kannessa, jossa Kardashian paljasti muodokkaan takamuksensa ja todellakin ravisteli internetiä liitoksistaan loppuvuonna 2014.

”Kim on johtava julkisuuden henkilö siinä, miten hän on läsnä internetissä ja miten on mahdollista olla yhteydessä maailmanlaajuiseen yleisöön sosiaalisen median, sovellusten ja nettivideoiden kautta”, lukee palkintoa koskevassa Webby Awardsin tiedotteessa.

Katso alta muutama Kardashianin kohauttaneista kuvista:

Lue myös: Kim Kardashian vastasi saamaansa kritiikkiin: Julkaisi uuden, entistäkin rohkeamman nakukuvan!

Lähteet: Entertainment Weekly, US Magazine

Kilpailut

Uusimmat