Kuva: AOP

Pahoinpitelystä syytetty Johnny Depp sortunut alkoholiin - lähipiiri haluaa näyttelijän vieroitukseen

02.06.2016 16:45 - Senja Rapila

Erokohun keskellä vellovan näyttelijän alkoholilla leikkiminen on saanut lähipiirin huolestumaan.

Näyttelijä Johnny Deppin ystävät ovat huomanneet miehen ahdingon kaiken tapahtuneen keskellä ja toivovat tämän menevän vieroitusklinikalle. Tällä hetkellä The Hollywood Vampires -bändinsä kanssa keikkaileva näyttelijä on saanut lähteiden mukaan neuvoja tilanteeseensa huolestuneilta bändikavereiltaan Alice Cooperilta, Joe Perryltä sekä Matt Sorumilta.

- Hän on saanut tappouhkauksia väkivaltasyytösten takia ja lähipiiri pelkää, että Depp saa hermoromahduksen. Ajatus siitä, että hänen pitää kohdata Amber oikeudessa ja sen tuoma nöyryytys ovat hänelle aivan liikaa, The Sun-lehdelle kerrottiin.

Kaikki bändin jäsenet ovat sitä mieltä, että Deppin tulisi mennä kuntoutusklinikalle kuukaudeksi, jotta tämä saisi kaiken tarvitsemansa tuen ja tilaa ajatella järkevästi.

- Johnnyn tiimi on todella huolissaan. Hän on tarttunut jälleen pulloon selviytyäkseen kaikesta.

Aiemminkin ongelmia alkoholin kanssa

Tiedettävästi mies turvautui tällä kertaa alkoholinkäyttöön äitinsä Bettyn, 81, kuollessa, joka sai elämän jälleen luisumaan raiteiltaan. 

52-vuotias näyttelijä on aiemmin kärsinyt alkoholin väärinkäytöstä ja tiedettävästi kirjautui vieroitushoitoon sen jälkeen, kun hän katosi alkoholinhuuruisen putken jälkeen Australiassa viime vuonna viimeisimmän Pirates of the Caribbean -elokuvan kuvausten aikana.

Uutisoimme myös aiemmin siitä, että Depp on alkanut hakemaan lohtua sirpaleiseen eroonsa muista naisista. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Johnny Depp yllätti suurfaninsa Pinkin - katso hellyttävä video kohtaamisesta

Lue myös: Johnny Depp kertoi motiiveistaan tehdä vierailuja sairaaloihin - oman tyttären sairaus avasi silmät

Kilpailut

Uusimmat