Kuva: AOP

Axl Rose hermostui painonsa pilkkaamisesta - ryhtyi oikeustoimiin saadakseen kuvansa pois netistä

07.06.2016 11:15 - Senja Rapila

Rockin legenda on tuohtunut siitä, millaiseen asiayhteyteen hänen kasvonsa ollaan laitettu kuuluisassa meemissä.

Nykyajan modernit meemit ovat villinneet nuorison ja myös AC/DC:n kanssa keikkaileva rokkikukko Axl Rose, 54, on päätynyt tähdittäään useita sellaisia. Nyt mies on tuohtunut yhdestä internetissä näkemästään kuvasta ja haluaa sen pois netistä keinolla millä hyvänsä.

Kyseessä on normaali konserttikuva Rosesta, jonka yhteyteen on liitetty "Hold on. Somebody got a hot pocket. I can smell it" -teksti. Tekstillä viitataan siihen, että jollain on herkkunaksuja lähistöllä ja Rose pystyy haistamaan ne.

Guns 'n Roses -laulajan painosta kuittaileva teksti on saanut miehen ryhtymään jopa oikeudellisiin toimenpiteisiin. Metro-lehden mukaan Rose haluaa poistaa kyseisen meemin kokonaan internetin syövereistä, mutta kuvan poistaminen voi kuitenkin olla vaikeaa sen tekijänoikeuksien vuoksi.

Voit katsoa kuvan Metro-lehden sivuilta, täältä.

Internet puolustaa omiaan

Yhden kuvan poistamisvaatimukset saivat internetin käyttäjät villiintymään todella ja alkamaan puolustuskannalle. Uutisen jälkeen sosiaalinen media alkoi täyttymään erilaisista meemeistä, joissa Rose puhuu juurikin ruuasta.

Lähde: Metro

Lue myös: Jack Blackin kerrottiin kuolleen - "Kuolinsyy on toistaiseksi tuntematon"

Lue myös: Pako-tähti loukkaantui kuvauksissa - julkaisi hauskan videon leikkauksen jälkeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat