Riisuttu: Samu Haber kertoo, miten menestys nousi päähän

12.06.2016 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Riisuttu-netti-tv-sarjassa Suomen tunnetuimmat muusikot riisutaan julkkiksen rooleistaan ja näytetään tuntevina ja haavoittuvina ihmisinä.

Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, 40, avaa Voice.fi:n Riisuttu-nettisarjassa toimittaja Heli Thorénille elämänsä onnistumisia ja epäonnistumisia ja sitä, millaiseksi ihmiseksi ne ovat häntä muokanneet.

- Kukaan ei kehity, jos ei uskalla kohdata huonoja puoliaan, mutta pitää myös hyväksyä ne hyvät puolet. Tämä jälkimmäinen on Suomessa monesti helvetin vaikeaa. Vaikka olisi Victoria’s Secretin alusvaatemalli, saatetaan sanoa, että enhän minä mitenkään nätti ole. Täällä on tällainen mentaliteetti välillä, Haber sanoo.

Kaverit pitivät rasittavana

Haber myöntää avoimesti, että on ollut aikoja, jolloin menestys on noussut päähän. Haberilla on kuitenkin aina ollut ympärillään ihmisiä, jotka ovat palauttaneet miehen maan pinnalle.

- Muutamat sanoivat minulle, että ”sua ei jaksa enää kukaan”. Minulle sanottiin, että puhun vain BMW-autostani ja kultalevyistäni eikä kukaan halua viettää kanssani aikaa enää, Haber myöntää.

Haber puhuu haastattelussa myös siitä, miten julkisuudenhenkilöitä pidetään täysin vapaana riistana.

- En jaksa yhtään enää sitä oletusta, että julkkisten kanssa saa aina mennä ottamaan kuvia. Jos sitten julkkiksena sanoo että ”ei tänään kiitos”, niin siitä pahastutaan.

Katso yltä haastatteluvideo kokonaisuudessaan niin kuulet, mistä Haberin mielestä tunnustaa tosirakkauden ja miksi hän kerran meni kiihtyneenä huutamaan parvekkeeltaan myrskyä päin.

Riisuttu-sarjan jaksot ja julkaisuajat:
Su 5.6: Krista Siegfrids
Su 12.6: Samu Haber
Su 19.6: Janna
Su 26.6: Jonna Tervomaa
Su 3.7.: Jouni Hynynen

Uusimmat