Kuva: AOP

Taylor Swift Calvin Harrisin jättihitin takana? Kappale rikkoi parisuhteen

13.07.2016 15:15 - Pauliina Jokinen

TMZ-julkaisun mukaan Calvin Harrisin tuorein hitti oli viimeinen niitti parisuhteelle.

Dj Calvin Harris, 32, ja laulaja Taylor Swift, 26, erosivat vain muutamia viikkoja sitten ja spekulaatiot suhteen päättymisestä käyvät edelleen kuumana.

Tuoreimman tiedon mukaan pariskunnan suhde päättyi, kun Swift loukkaantui Harrisin omittuaan kaksikon yhdessä valmisteleman kappaleen. TMZ-julkaisun mukaan Harrisin tuorein hitti This is what you came for on todellisuudessa Swiftin käsialaa.

Laulaja kuuntelutti kappaleen poikaystävällään, joka innostui tuotoksesta ja kaksikko marssi yhdessä nauhoitusstudioon. Lehtitietojen mukaan muusikot päättivät kuitenkin nopeasti, ettei heidän kannata julkaista kappaletta yhdessä, sillä musiikillinen arvo hukkuisi helposti yhteistyön varjoon.

Swift pitikin kappaleen julkaisuoikeuden itsellään, mutta lopulliseen versioon merkittiin salanimi Nils Sjoberg. Swiftin tilalle kappaleeseen valikoitui Rihanna.

Kommentti loukkasi

Hitti näki päivänvalon huhtikuun 29. päivänä ja nousi nopeasti soitetuimmaksi kappaleeksi.

Ongelmat Swiftin ja Harrisin parisuhteessa alkoivat, kun Harris kertoi pian kappaleen julkaisun jälkeen haastattelussa, ettei voisi ikinä kuvitellakaan tekevänsä musiikillista yhteistyötä tyttöystävänsä kanssa.

- Emme ole edes keskustelleet asiasta. En usko, että niin voisi käydä, Harris vastasi Ryan Seacrestin haastattelussa päivä kappaleen ilmestymisen jälkeen.

Lähipiirin mukaan Harrisin kommentti loukkasi Swiftiä ja oli viimeinen niitti suhteelle. Vain muutama päivä kommentin jälkeen Swift nähtiin tanssimassa nykyisen poikaystävänsä, näyttelijä Tom Hiddlestonin kanssa Met-gaalassa, jossa kaksikko tapasi.

Lue myös: Kaikkien aikojen tykätyin Instagram-kuva selvillä - voiton vei Selena Gomez seksikkäällä kuvallaan

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat