Kuva: YouTube

Suosikkinäyttelijä avoimena seikkailustaan Jim Morrisonin kanssa: "Lähdimme upealle pakomatkalle"

18.07.2016 20:30 - Senja Rapila

Pieni talo preerialla -näyttelijä Charlotte Stewart kertoi muun muassa, että hän pakeni julkisuutta yhdessä Jim Morrisonin kanssa.

Legendaarisesta Pieni talo preerialla -televisiosarjasta tuttu kasvo Charlotte Stewart, 75, on paljastanut, että sarjan loppumisen jälkeen hän ajautui karikolle elämässään: kun neljän vuoden opettajan rooli päättyi, hän löysi itsensä kodittomana ja huumeriippuvaisena, taistelemassa velkojia vastaan.

- Se oli todella kamalaa aikaa minulle. 80-luvun alkupuolella managerini oli laittanut paljon rahojani omaan nenäänsä ja en saanut ollenkaan töitä, Stewart avautui StarTribunen haastattelussa.

- Vietin liikaa aikaa leikkien. Ihmiset yrittivät auttaa minua, mutta en halunnut kuulla mitä heillä oli sanottavanaan. Se on yleistä riippuvaisten ihmisten keskuudessa. Olen kiitollinen siitä, että minulla oli ystäviä ja perhe, jotka pysyttelivät kanssani ja että lopulta kuuntelin heitä.

Parhaimpia muistoja näyttelijättärellä oli muun muassa The Doors -laulaja Jim Morrisonista.

- Jim Morrison tulee mieleen ensimmäisenä. Me lähdimme tälle upealle pakomatkalle yhdessä. Se oli todella vaikeaa aikaa hänen elämässään. Yritin myös kerran lainata jointtia Henry Fondalta, mutta hän katsoi minua ja sanoi: 'Minusta tuntuu, että sinulla on väärä Fonda'.

Lähde: StarTribune

Lue myös: Lewis Hamilton iski laulajakaunottaren

Kilpailut

Uusimmat