Kuva: AOP

Kesha luopui raiskaussyytteistä tuottajaansa kohtaan - jatkaa yhteistyötä Dr. Luken kanssa

02.08.2016 10:15 - Senja Rapila

Taistelusta huolimatta laulaja ei päässyt eroon sopimuksestaan levy-yhtiö Kemosaben kanssa.

Loppuvuodesta 2014 uutisoitiin, että laulaja Kesha syytti tuottajaansa Dr. Lukea seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiasta nousi suuri oikeusjuttu ja asiaa on pyöritelty jo miltei kaksi vuotta, koska Kesha on halunnut purkaa sopimuksensa levy-yhtiönsä ja tuottajansa kanssa.

Alkuvuodesta 2016 kuitenkin uutisoitiin, että Kesha oli hävinnyt oikeusjutun tuottajaansa vastaan. Myöhemmin laulajatar julkaisi kirjoituksen sosiaalisessa mediassa, jossa hän kertoi, että häntä oli pyydetty valehtelemaan asian tiimoilta.

"Eli. Minulle tarjottiin vapauttani JOS valehtelen. Minun täytyisi PYYTÄÄ ANTEEKSI julkisesti ja sanoa, että minua ei koskaan raiskattu. TÄMÄ ON SE MITÄ TAPAHTUU suljettujen ovien takana. En aio kieltää TOTUUTTA. Annan mieluummin totuuden pilata urani kuin valehdella hirviön puolesta enää koskaan." Kesha kirjoitti. 

Kaunotar on myös aiemmin kertonut, että on kaiken hullunmyllyn keskellä kärsinyt masennuksesta ja syömishäiriöistä.

Luopui raiskaussyytteistä

Nyt 29-vuotias laulajatar on Female First -julkaisun mukaan luopunut raiskaussyytteistä ja toimittanut 28 uutta, itse äänittämäänsä kappaletta täyttääkseen velvoitteet levy-yhtiö Kemosabelle, jota Dr. Luke johtaa.

Keshan asianajajan mukaan kaunotar haluaa päästä takaisin arkeen ja julkaista uuden sinkun ja levyn mahdollisimman nopeasti.

Asiassa on kuitenkin kommervenkki: mikäli levy-yhtiö viivyttelee kappaleiden julkaisua tai ei julkaise niitä ollenkaan, on Keshalla jälleen syy vetää heidät oikeuteen. Silloin hän voi syyttää levy-yhtiötään ja tuottajaansa siitä, että he tahallisesti työskentelevät omaa artistiaan vastaan, joka voi auttaa purkamaan sopimuksen.

Lähde: Female First, The Verge

Lue myös: Kesha paljasti uuden projektinsa: Luvassa uusi aluevaltaus musiikin parissa

Kilpailut

Uusimmat