Kuva: Splash

Brittien julkkis-BB:ssä hurjaa menoa: Sormetusta vessassa, rintojen nuolemista muiden nähden

12.08.2016 14:50 - Rea Tallgren

Suomen Big Brother -talo vaikuttaa siveellisten suomalaisten kokoontumispaikalta verrattuna Englannin vastaavaan.

Englannissa kansa seuraa tällä hetkellä jännittyneenä julkkis-Big Brotheria. Talosta on äänestetty tähän mennessä pois kaksi henkilöä, mutta jo ennen heitä yksi sai luvan lähteä kerrottuaan juutalaisia pilkkaavan vitsin. 

Nyt jopa yleisö käy kuumana, sillä talon meininki on lähipäivinä yltynyt käsittämättömän roisiksi. Talossa on muodostunut tähän mennessä kaksi pariskuntaa: Playboy-malli ja omilla, muun muassa masturboimista sisältävillä webbikamera-show-esityksillään hurjan miljoonaomaisuuden tienannyt Chloe Khan on löytänyt rinnalleen lihaksikkaan reality-tähti Stephen Bearin.

Khan (kuva: Splash)

Stephen Bear entisen mallityttöystävänsä kanssa. Bear jätti tyttöystävänsä talossa sanoen kameroille, että haluaa olla sinkku. (kuva: Splash)

Heidän lisäkseen talossa kutevat keskenään reality-tähdet Marnie Simpson ja Lewis Bloor. Kyseinen kaksikko on kuvattu muun muassa täysin alastomina suihkussa. Suihkun osittain peitetty lasiseinä ei onnistunut peittämään sitä tosiasiaa, että Marnie viihtyi pitkään polvillaan edessään seisovan Lewisin edessä. 

Simpson (kuva: Splash)

Bloor (kuva: Splash)

Alastomuus ei suinkaan ole jäänyt tähän; Lewis ja Bear viihtyvät talossa ilman vaatteita ja hiljattain he herättivät koko talon juoksemalla alastomana ympäri makuuhuonetta ja heitellen kakunpaloja toistensa ja muiden päälle. 

Chloen ja Bearin hurjastelut eivät myöskään ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Bear on muun muassa sormettanut Chloea vessassa niin, että nainen voihki eläimellisesti. 

- Minä haluan panna sinua, Bearin kuultiin kuiskivan hänen korviinsa järkyttyneiden katsojien kuunnellessa korvat punaisina. 

Playboy-malli on myös antanut Bearille monia sylitansseja, joista viimeisimmän aikana Bear riisui Chloen rintaliivit ja alkoi nuolla ja imeä tämän nännejä. Kaikki tämä tapahtui muiden asukkaiden nähden.

Kaksikko on myös viettänyt intiimiä aikaa Chloen esittäessä Bearille, miten hän strippaa webbikameralle. Samaan syssyyn yhden lapsen äiti myös näytteli mielitietylleen seksiaktin vesipullon kanssa. Lisäksi Khan on esittänyt talossa strip tease -esityksiä tankoa vasten tanssien - viimeksi rinnat täysin paljaana. 

Pariskuntien avoin toiminta ei ole ollut kaikkien mieleen ja esimerkiksi talossa oleva Samantha Fox itki viimeksi eilen Big Brotherin päiväkirjahuoneessa vuolaita kyyneliä. 

- Minä en halua nähdä mitään tällaista, minulle tulee todella ahdistunut ja kauhea olo tästä, Fox selitti. 

Nelikko ei kuitenkaan niele minkäänlaista kritiikkiä. Bearin kommentti kaikenlaiseen arvosteluun on yksinkertainen: Kaikki naiset ovat vain kateellisia siitä, että hän on löytänyt rinnalleen yhtä upean naisen kuin Chloe ja miehet puolestaan kateellisia siitä, ettei Chloe edes vilkaise heihin. 

Jokainen voi tahollaan miettiä, pitääkö kyseinen lausunto paikkansa vai ei. 

Katso sarjan yksi jakso alta.

Lue myös: Mitä tapahtui Suomen Big Brother -talolle? Salakuvat kertovat surullisen tilanteen

Kilpailut

Uusimmat