Kuva: AOP

Orlando Bloomin ex-vaimo kohutuista alastonkuvista: "Mitä oikein ajattelit?"

31.08.2016 14:15 - Iiro Myllymäki

Miranda Kerr on puhunut suunsa puhtaaksi Orlando Bloomista levinneistä alastonkuvista.

Näyttelijä Orlando Bloom, 39, aiheutti noin kuukausi sitten melkoisen kohun, kun hänen lemmenlomaltaan Katy Perryn kanssa levisi alastonkuvia nettiin. Kuvissa Bloom nähdään Perryn seurassa täysin alasti.

Monet selkeästi ilahtuivat paljastavista kuvista, mutta Bloomin ex-vaimo, malli Miranda Kerr, 33, ei ollut yksi heistä. Hollywood Life kertoo, että Kerr puhui asiasta australialaisen radiokanavan haastattelussa.

- Hän laittoi minulle tekstiviestin ja sanoi, että ”olen todella häpeissäni, joitain kuvia on tulossa julki. Ajattelin vain kertoa sinulle.” Mietin vain, että mitä oikein ajattelit. Oikeasti, mitä oikein ajattelit? Selvästi hän ei ajatellut, Kerr sanoi haastattelussa.

Miranda Kerr (kuva: Splash)

Puhetta myös Justin Bieberistä

Nainen vitsaili, että hänen pitäisi lähettää Bloomille Bonds-uimapukumallistonsa vaatekappaleita. Kerr viittasi myös Justin Bieberistä vuodettuihin alastonkuviin, joissa mies nähdään pulahtamassa veteen ilman rihman kiertämää.

- Bondsin pitäisi lähestyä kaikkia näitä miehiä, joilta tulee alastonkuvia julki ja lähettää heille uimahousut. Kutsumme sitä ”laita se piiloon” -kampanjaksi, Kerr vitsaili.

Lue myös: Orlando Bloom ilahdutti silminnäkijöitä: Viihtyi rannalla alasti, kuva!

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat