Kuva: Senja Rapila

Viivi Pumpanen hurjista stunteistaan: Äitiä aina jännittää turvallisuuteni

16.09.2016 18:15 - Senni Loikala

Posse-ohjelman uusi tulokas Viivi Pumpanen pitää huolen hurjimmissakin tilanteissa, että hänellä on mahdollisuus tarvittaessa pelastautua.

Malli, juontaja ja vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen, 28, on aina tuntenut vetoa harrastuksiin, joissa sattuu ja tapahtuu. Pumpanen ei jää epäilemään, kun hänellä on mahdollisuus hypätä moottoripyörän selkään tai mennä kamppailemaan muiden taekwondon harrastajien kanssa.

Viime syksynä Pumpanen tuli ykkössijalle Voitolla yöhön -ohjelmassa, jossa suomalaiset julkisuuden henkilöt harjoittelivat viikoittain uuden taitoa ja lahjakkuutta vaativan lajin. Seuraavaksi Pumpanen nähdään Posse-ohjelman uutena jäsenenä, mikä tarkoittaa jälleen muun muassa vaativiin stuntteihin heittäytymistä. 

Pumpanen tietää, että hänen rohkeutensa jännittää välillä hänen äitiään.

- Äitini tunnetusti jännittää paljon. Viime syksynä tuli temppuiltua Voitolla yössä -ohjelmassa, ja kyllä häntä jännitti. Äiti taisi toivoa salaa sisällään, etten valitsisi kaikista hurjimpia temppuja, Pumpanen kertoo.

- Hänelle on aina saanut vakuuttaa, että kaikki menee hyvin. Toki äiti on silti myös tottunut poikamaisiin harrastuksiini.

Pieniä haavereita 

Koska Pumpanen on usein ollut tavallista hurjemmissa tilanteissa, on välillä myös tapahtunut haavereita. Niistä on kuitenkin selvitty viimeistään fysioterapian avulla.

- Yleisimmät saamani vammat ovat lihasrevähtämiä tai -repeytymiä, kiinnikerevähdyksiä, jotain on mennyt sijoiltaan ja aivotärähdyksiä on ollut. Onneksi mitään ylitsepääsemätöntä ei ole päässyt tapahtumaan, Pumpanen tuumaa.

Tästä pitää huolen myös Pumpasen asenne turvallisuutta kohtaan. Vaikka harrastukset ja tilanteet ovat rämäpäisiä, ei hän tarkoituksella aseta itseään vaaraan.

- Isäni on sanonut minulle juniorista asti, että saan heittäytyä ja olla vähän hullukin, mutta tyhmä en saa olla. Järki pitää aina olla mukana.

- Mitä tahansa olen harrastanut ja kokeillut, niin minulla ovat olleet ammattilaiset taustalla. Stunteissa on aina ollut myöskin mahdollisuus pelastautua, Pumpanen kertoo.

Katso Possea lauantaisin MTV:llä klo 19.30.

Lue myös: Viivi Pumpanen rakkaudesta: Sitten kun iskee, niin iskee

Kilpailut

Uusimmat