Kuva: Mikko Räsänen

Missä Cheek olisi, jos ei ole ryhtynyt muusikoksi?

12.10.2016 14:45 - Mika Parikka

Yksi julkkis veikkasi, että Cheek olisi palomies, toinen autokauppias. Mutta mitä mies itse vastasi kysymykseen?

Cheek, eli Jare Henrik Tiihonen julkaisi 5. lokakuuta elämäkerran JHT - Musta Lammas. Kirjan julkistamistilaisuuteen saapui runsain määrin julkisuudenhenkilöitä, jotka ovat toki samalla Cheekin ystäviä ja kavereita. 

Mies on tehnyt jo tähän mennessä upean uran artistina, mutta mitä hän tekisi työkseen, jos hän ei olisi koskaan ajautunut musiikin pariin? Kutsuvieraat antoivat asiasta omat näkemyksensä:

- Jare olisi selkeästi bisnes-alalla. Hän olisi semmoisessa visionäärin työssä. Hänellä on erittäin hyvä intuitiivinen rohkeasti tuntematonta päin menevä asenne. Kun muut sanoo, että "en mä oikein tiedä", niin Jarelta löytyy se rohkeus, pohtii Jenni Vartiainen

Pete Parkkonen oli täysin toisilla linjoilla:

- Jare olisi varmaan palomies. Mies on komea ja kroppa kunnossa, eikö ne yleensä ole juuri palomiehiä, Parkkonen nauraa. 

Palomiehestä päästiin taas toisille urille, kun VilleGalle antoi näkemyksensä:

- Cheek olisi varmaan autokaupan myyjä tai oikeastaan päällikkö. Hänellä niin kova bisnes-älli, että hän luultavasti vetäisi jotain omaa tallia. 

Mitä kysymykseen vastasi Robin?

- Nyt on ehkä väärin sanoa tällaisessa tapahtumassa, että joku kirjailia, koska se taisi tapahtua justiinsa, Robin nauraa jatkaa:

- Jokin organisaattori, koska Jare on hyvin järjestelmällinen kaveri ja pystyy handlaamaan paljon asiaa kerrallaan. 

Asiaa piti tietenkin kysyä myös Cheekiltä itseltään:

- Mulla olisi varmaankin jokin oma yritys ja yrittäisin keksiä jonkin oman jutun. Silloin joskus mietin, että olisin perustanut hip hop -vaatekaupan, mutta se oli silloin 2000-luvun alussa, kun niitä vielä myytiin, Jare päättää.

Lue myös: Julkkikset juhlivat Cheekin bileissä - katso kuvat

Lue myös: Robinilla erikoinen esitys Venäjällä: "En vielä tänäkään päivänä tiedä, mistä lauloin"

Uusimmat