Kuva: Fotolia

Himot voi herättää myös roskaruoalla - katso esileikkiin sopivat herkut

20.10.2016 22:15 - Elisa Jalasjoki

Seksuaaliset halut syttyvät usein jo keittiön puolella.

Yleinen ajatus on, että esileikki tapahtuu makuuhuoneen suljetun oven takana. Eat24:n toteuttamassa tutkimuksessa selviää kuitenkin, että useimmat amerikkalaispariskunnat virittäytyvät tunnelmaan jo keittiön puolella. 

Perinteisesti esileikkiin mielletyt ruoat kuten mansikat, sula suklaa sekä viini eivät todellisuudessa herätä ihmisissä sen suurempia mielihaluja. Päinvastoin, tutkimuksessa selvisi, että rasvainen ruoka, kuten pizza, hampurilaiset, pasta sekä jäätelö virittävät pariskunnat paremmin tunnelmaan.

Rasvainen ruoka toimii esileikissä parhaiten esimerkiksi sen takia, että sen ympärillä tunnelma on rento. Pizzapala kädessä sohvalla naureskeleminen on paljon mukavampaa kuin  liian kireässä mekossa pönöttäminen hienossa ravintolassa. Hommiin on myös helppo ryhtyä suoraan sohvalta käsin. 

Tutkimuksessa selvisi, että joka kolmas pariskunta alkaa virittäytyä tunnelmaan jo muutamaa tuntia ennen itse toimintaa. Suosittuja tunnelmaan virittäviä kappaleita olivat kuitenkin monet perinteiset romanttiset kappaleet kuten Whitney Houstonin I Will Always Love You, sekä Celine Dionin My Heart Will Go On. Rakkaus laulunaiheena saa siis haluamaan seksiä.

Seuraavan kerran, kun siis haluat virittyä sopivaan tunnelmaan, tilaa iso pizza, asetu sohvalle mukavasti ja kutsu kultasi viereesi kuhertelemaan. 

Lähde: Glamour

Lue myös: Huumorintajua, intohimo ja rehellisyys - katso millaiset piirteet tekevät naisesta seksikkään

Kilpailut

Uusimmat