Kuva: AOP

Twilight-kaunotar kertoi avoimesti pieleen mennestä seksikerrastaan: "Mies ei ottanut hyvin"

17.11.2016 19:45 - Mika Parikka

Anna Kendrick julkaisi kirjan, jossa hän paljastaa rohkeitakin asioita itsestään. Varsinkin tarina naisen ensimmäisestä miehen aiheuttamasta orgasmista on naurattanut ihmisiä netissä.

Ensimmäiset seksuaaliset kokemukset eivät todennäköisesti mene kuin unelmissa ja elokuvissa. Ne voivat itse asiassa olla hyvin kiusallisia, koska kokemattomuus puhuu puolestaan. Muun muassa Twilight -elokuvista tunnettu Anna Kendrick julkaisi vastikään kirjan, jossa nainen paljasti noloimman tarinansa ensimmäisistä seksikokemuksistaan.

Scrappy Little Nobody -nimeä kantavassa kirjassa Kendrick kertoo hetkestä, kun mies onnistui ensimmäisen kerran tuottamaan hänelle orgasmin aktin aikana. 

"Nostin käteni ilmaan antaakseni high fiven. Mies ei ottanut kohteliaisuutta kovin hyvin, mutta rehellisesti sanottuna kaikenlainen kommunikaatio ja toverillisuus seksielämässä on hyvä asia", Kendrick kertoo. 

Kyllä high five on täysin pätevä keino juhlistaa onnistunutta aktia. Ihmisiltä löytyy luultavasti nolompiakin tarinoita, mutta onhan tämä nyt eeppinen, tai ainakin testaamisen arvoinen!

(kuva: Splash)

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Pitch Perfect -näyttelijätär Anna Kendrick kritisoi Hollywoodin eriarvoisuutta

Lue myös: Twilight-tähtösen tyylimuutos yllättää: Rohkeasti paljasta pintaa

Lue myös: Twilight-kaunotar avautuu kirjassaan nuoruuden suhteesta: On vaikea ymmärtää, mitä oikein ajattelin

Kilpailut

Uusimmat