Kuva: Mikko Räsänen

Salattujen Elämien Petteri Paavola hahmonsa kuoleman jälkeen: "Olen pysytellyt kotioloissa"

29.11.2016 22:15 - Mika Parikka

Saippuasarja Salattujen Elämien katsojat haukkoivat henkeään taannoisen jakson jälkeen, jossa Eliaksen yli ajettiin autolla.

Petteri Paavolan näyttelemän Eliaksen ja Ronny Roslöfin näyttelemän Larin rakkaus on yksi seuratuimpia kenties koko suomalaisessa tv-historiassa. Hahmojen Salatuissa Elämissä vuoristoratana edennyttä suhdetta seurataan ulkomailla asti. 

Rakkaus sai kuitenkin karmaisevan päätöksen, kun Petteri Paavolan näyttelemä Elias tuli yliajetuksi kesken kosinnan. Fanit menivät sekaisin. Paavola myöntääkin, että monet ottivat hänen hahmonsa kuoleman raskaasti:

- Voin sanoa, että on tuo sosiaalinen media käynyt suhteellisen kuumana tämän kyseisen jakson jälkeen. Tulee kaikenlaista kommenttia. Mutta hyvän maun rajoissa pysytään ja kommentit ovat melko analyyttisia, Paavola tuumaa.

Eliaksen ja Larin suhde on ollut monelle katsojalle suuri ja tärkeä asia, joten ei ihme, että se on herättänyt paljon keskustelua. Sosiaalisen median lisäksi Paavola on saanut palautetta myös naamatusten:

- Jonkun verran on tultu vetelemään hihasta. Siitä on nyt ilmeisesti kolmisen viikkoa, kun tämä keissi tapahtui, kun tämä rakas kollega tässä teki jotain, Paavola hymyilee ja katsoo Marianna Kurkea näyttelevän Oona Kareen suuntaan.

- Olen pysytellyt sen jälkeen kotioloissa ja tehnyt vain työni. En ole hirveästi ihmisten ilmoilla käynyt, Paavola toteaa.

Paavola antoi mystisen haastattelun MTV:n kevään kausilanseeraustilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin, että tuleeko Elias takaisin sarjaan kummittelemaan :

- Salkkareissa kaikki on mahdollista, Paavola totesi mystisenä.

Lue myös: Homonuorta Salkkareissa näyttelevä Ronny Roslöf: "Roolini on avannut silmiäni"

Lue myös: Salkkari-tähti tuoreesta ammatistaan: Näyttelijän ja kiinteistönvälittäjän töissä paljon samaa!

Lue myös: Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Petteri Paavola tunnistetaan usein: Välillä tuntuu vainoharhaiselta

Kilpailut

Uusimmat