Kuva: Splashnews

Shokkihuhut leviävät: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat!

07.12.2016 19:25 - Senni Loikala

Kim Kardashian odottaa oikeaa ajoitusta avioeron ottamiselle, mikäli netissä leviävät huhut pitävät paikkansa.

Netissä leviää huhuja, joiden mukaan amerikkalainen tositelevisiotähti Kim Kardashian, 36, suunnittelee avioeron ottamista räppäripuolisostaan Kanye Westista, 39. Huhuista uutisoivat Daily Mail ja UsWeekly. Pariskunta on ollut naimisissa reilu 2,5 vuoden ajan.

Jos huhut pitävät paikkansa, Kardashian odottaa oikeaa ajoitusta avioeron ottamiselle. Vielä ajankohta ei ole sopiva, koska West on vasta toipumassa terveysongelmista, muun muassa unettomuudesta ja sekavuudesta, joiden vuoksi hänet vietiin käsiraudoissa Kalifornian yliopiston Los Angelesin klinikalle marraskuussa. West oli sisällä sairaalassa kymmenen päivän ajan ja pääsi vapaaksi joulukuun alussa.

- Tulee kestämään jonkin aikaa, ennen kuin hän (Kim) voi tehdä mitään, mutta hän ei tahdo enää pysyä avioliitossa, parin lähipiiristä väitetään Us Weeklylle.

- Hän (Kim) välittää Kanyesta ja on helpottunut, että tämä saa tarvitsemaansa apua. Mutta hän on tuntenut olevansa loukussa suhteessa jo jonkin aikaan.

Viihdelehti väittää, että superparin suhde on niin solmussa, että Kardashian on valmis ottamaan avioeron heti, kun ajoitus on nykyistä parempi. Lisäksi huhut kertovat, että Kardashian tahtoisi parin kahden yhteisen pienen lapsen Saint Westin, 1, ja North Westin, 3, huoltajuuden kokonaan itselleen.

"Hän ymmärtää, että olisi voinut menettää vaimonsa..."

Päivänä, jolloin West vapautui sairaalasta, perheen lähipiiri vihjasi parin tulehtuneista väleistä julkisessa lausunnossaan näin:

- Kanyen mukaan se oli yksi hänen elämänsä pahimmista päivistä. Hän tunsi olonsa hyvin avuttomaksi ja hän on kuitenkin mies, joka ei moisia tunteita juurikaan koe. Hän ymmärtää, että olisi voinut menettää vaimonsa ja hän ei olisi voinut asialle mitään. 

Syksy on ollut muutenkin myrskyisä Kardashianille. Lokakuussa hän joutui rajun ryöstön uhriksi Pariisissa ja vetäytyi tämän jälkeen julkisuudesta.

Kardashian on ollut aiemmin naimisissa kahdesti. Seurapiiritähti haki avioeroa NBA-koripalloilija Kris Humphriesista vain 72 päivää avioitumisen jälkeen.

Lue myös: Kim Kardashian poseeraa ensimmäisessä kuvassa ryöstön jälkeen - katso

Lähde: Daily Mail ja UsWeekly

Kilpailut

Uusimmat