Kuva: AOP

Madonna myöntää suudelleensa Michael Jacksonia: "Sain hänet rentoutumaan lasillisella viiniä!"

08.12.2016 14:15 - Senja Rapila

Popin kuningatar paljasti, että teki itse aloitteen Jacksonin ujouden vuoksi.

Madonna, 58, on avautunut uusimmassa Carpool Karaoke -jaksossa henkilökohtaisesta elämästään brittijuontaja James Cordenille. Haastattelun ohella Madonna paljasti muun muassa sen, että elää hyvin rauhallista elämää.

- Lapseni ovat hyvin kapinahenkisiä. Minun työni on kapinahenkistä, mutta elämäntyylini ei ole. En polta, en juo, en juhli. Olen aika tylsä. Minulla on hyvin ennalta-arvattava elämä, Madonna kertoo.

"Michael Jackson oli hieman ujo"

Ajelun ohella Corden uteli Madonnalta myös sitä, millaisista miehistä tämä pitää. Yllättäen paljastui, että 58-vuotias kaunotar on suudellut edesmennyttä popin kuningasta Michael Jacksonia.

- Haluatko minun pussaavan ja kertovan? Madonna naureskeli ensin kysymykselle, mutta myönsi sen jälkeen että "totta kai" hän on suudellut edesmennyttä popin kuningasta.

- Kyllä, kieli suussa suudelmia. Minulla ei ole ollut aiemmin mahdollisuutta puhua siitä, koska kukaan ei koskaan kysy siitä!

Madonna kertoi, että hän teki itse aloitteen.

- Minä tein, jos haluat tietää totuuden. Koska hän oli hieman ujo. Sain hänet kuitenkin rentoutumaan lasillisella viiniä ja se todella teki ihmeitä.

Kaiken tämän lisäksi popin kuningatar intoutui karaoken ohella twerkkaamaan kappaleen Bitch, I'm Madonna ohella. Voit kuunnella koko haastattelun alapuolella olevalta videolta.

Lue myös: Madonnan poika Rocco, 16, narahti huumeista

Lue myös: Huippunäyttelijä kiistää harrastavansa seksiä Madonnan kanssa: "En, senkin m*lkut!"

Kilpailut

Uusimmat