Kuva: AOP

Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti löysi kutsumuksensa: "Jos koulupaikkaa ei irtoa, saattaa käydä kamalia"

08.12.2016 12:15 - Rea Tallgren

Rosa-Maria aikoo omistaa seuraavat kuusi kuukautta pääsykokeisiin lukemiseen.

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti kertoo blogissaan löytäneensä suunnan elämälleen. Oivallusta on odotettu pitkään ja sitä ennen Ryyti oli aikeissa jopa muuttaa rapakon toiselle puolen.

"Viimeinen vuosi on ollut aika vuoristorataa sen suhteen mihin mä seuraavaksi lähden. Jossain välissä olin viittä vaille lähdössä Losiin New York Film Academyyn, jota rohkaisi mun osittainen stipendi. Lopulta ajatus siitä, että näyttelijänä järkevin asuinpaikka tulisi olemaan valmistumisen jälkeenkin jenkeissä, sai mut luopumaan tästä ajatuksesta. En halua olla lukittuna minnekään."

Nyt Ryyti on löytänyt opinahjon, johon aikoo hakea. Hänen mukaansa päätös tuntuu oikealta´, vaikka päämäärä onkin kaukana näyttelijänammatista.

"Nyt kun mun päämäärä on selkeä, mä lähden takaisin opiskelemaan, tiedän minne ja mulla on hillitön motivaatio siihen, niin epäonnistuminen ei ole vaihtoehto. Oman päättäväisyyden tuntien oon jo valmistautunut heittämään hyvästit mun sosiaaliselle elämälle seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Mun arki tulee olemaan all about pääsykokeet ja jos ensi syksyksi ei koulupaikkaa irtoa niin saattaa tapahtua kamalia. Kävi niin tai näin, niin mulle riitti mun kapasiteetin käyttö miettimiseen sen sijaan että tekisin", Ryyti summaa. 

Lue myös: Missikaunotar paljasti muotigaalassa rohkeasti reittä - katso kuva

Lähde: Rosa-Maria Ryytin blogi

Kilpailut

Uusimmat