Kuva: AOP

Saara Aallon kisailmeistä koostettu videopätkä huvittaa netissä - katso

12.12.2016 20:45 - Elisa Jalasjoki

Aalto todisti aidoilla reaktioillaan sen, että antoi kisassa kaikkensa.

Sunnuntai-iltana Ison-Britannian X Factor -ohjelmassa tiensä toiseksi taistellut Saara Aalto, on viimeistään nyt jättänyt kasvonsa lähes jokaisen muistiin. Aalto hurmasi kotikatsomot niin Suomessa kuin Britaniassakin juuri suloisuudellaan ja aitoudellaan.

Kisan edetessä Aalto todisti ohjelman katsojille vahvoilla reaktioillaan antavansa kilpailulle todella kaikkensa. Menneiden viikkojen aikana ohjelmaa seuranneille tuli tutuksi Aallon auki loksahtanut suu ja innosta laajentuneet silmät, kun tähti kuuli nimensä jatkoon päässeiden joukossa. 

Tähden yli-innokkuus on sulattanut useat naisen fanit, jotka ovatkin jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvakollaaseja sekä videokoosteita Aallon parhaista reaktioista. 

Katso alta muun muassa yhteisöpalvelu Twitterissä jaetut reaktiokoosteet.

"Rakastan Saaran reaktioita", videon jakanut fani kirjoitti. 

"Äänestäkää @saaraaalto jotta näkisimme enemmän tällaisia reaktioita", toinen Aallon fani kirjoitti.

"@saaraaallo:n reaktiot paranevat viikko viikolta...en malta odottaa hänen takaperinvolttiaan kun hän voittaa!", kolmas hehkutti.

Vaikka voittoa ei Aallolle kisasta lohjennut, on koko Suomi tähdestä tajuttoman ylpeä. Kuvista voi todella nähdä naisen eläneen koko kisan täysillä mukana. Menestys, jota Aalto kisasta lähti hakemaan, ei jäänyt saavuttamatta. Jäämmekin odottamaan, mitä tulevaisuudessa upealle artistille lopulta onkaan luvassa. 

Lue myös: Millainen ura odottaa X Factorissa toiseksi tullutta?

Lue myös: Saara Aalto tuli toiseksi X Factorissa - voittaja joka tapauksessa!

Lue myös: Sharon Osbourne: "Jos ihmisellä on kunnianhimoa, hän ei voi jäädä Suomeen"

Kilpailut

Uusimmat