Kuva: AOP

Kanye West tapasi Donald Trumpin - paljasti painavat syyt sosiaalisessa mediassa

14.12.2016 11:30 - Elisa Jalasjoki

Tähden mukaan tapaaminen järjestettiin, jotta hän voisi puhua monikulttuurisuusasioista Trumpin kanssa.

Henkisestä romahduksestaan toipuva räppäri Kanye West, 39, tapasi tiistaina Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin, 70. Tapaaminen herätti Westin fanien mielenkiinnon nopeasti, ja mies päättikin rikkoa hiljaisuutensa sosiaalisessa mediassa selittääkeen, mistä tapaamisessa oli kyse. 

West selittää Twitter-tilillään, että halusi tavata Trumpin puhuakseen tämän kanssa monikulttuurisuusasioista. Mies totesi, että hänen näkökulmastaan on tärkeää löytää suora linja kommunikoinnissa tulevan presidentin kanssa, jos asioihin toivoo muutosta.

Tapaaminen herätti huomiota myös siksi, että Trump on halventanut julkisesti Westin vaimoa Kim Kardashiania, toteamalla muun muassa tällä olevan "lihava takapuoli". Mediassa pyörivät huhut pariskunnan avio-ongelmista saivat useiden fanien silmissä tapaamisen myötä selvästi vahvistusta.

Katso Westin twiitit kokonaisuudessaan alta.

"Halusin tavata Trumpin tänään, jotta voisimme puhua monikulttuurisuus asioista", West kirjoitti.

"Nämä aiheet sisälsivät muun muassa kiusaamista, opettajien tukemista, lukujärjestyksien modernisoimista sekä Chicagon väkivaltaa", hän jatkoi. 

"Koen, että on tärkeää löytää suora linja kommunikoinnissa tulevan presidenttimme kanssa, jos todella haluamme muutoksia", West päätti selityksensä. 

Uutisoimme aiemmin myös siitä, kuinka Trumpin vaalivoitto sekoitti internetin. Useat Westin fanit muistivat miehen vihjaukset siitä, että tämä itse hakisi presidentiksi, minkä seurauksena he alkoivat jakaa twitterissä miestä kannustavia twiittejä. Voit lukea jutun tästä.

Tähti otti huhuihin uudestaan kantaa, päättämällä twiittien sarjansa lyhyesti ja ytimekkäästi kirjoittamalla #2024. Tämän oletettiin viittaavan siihen, että mies lähtisi hakemaan vuonna 2024 Yhdysvaltain presidentiksi. 

Twiitin näet alta.

Lue myös: Kim Kardashianilla huhutaan olevan salarakas - "toinen mies" julkaisi mysteerisen kuvan

Lue myös: Uupuneen näköinen Kanye West palasi julkisuuteen - katso tuoreet kuvat

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat