Amerikkalaistähti julkaisi Katariina Sourin Playboy-kuvan 1,6 miljoonalle seuraajalleen

15.12.2016 08:12 - Reija Saarinen

Katariina Souri nähtiin Playboyssa vuonna 1988. Hänestä kuvan julkaisi eilen Dita Von Teese, joka on yksi maailman tunnetuimmista burleskitähdistä.

Burleski-tähtenä tutuksi tullut Dita Von Teese, 44, julkaisi omalla Facebook-sivullaan sekä Instagram-tilillään kuvan, joka ilahduttaa etenkin suomalaisia. Kyseisessä otoksessa nähdään nimittäin Kata Kärkkäinen, 48, eli nykyinen Katariina Souri.

Kuva on siis vuoden 1988 Playboyn kansikuvasta. Otoksessa polkkatukkainen Kärkkäinen poseeraa yläosattomissa ja tietenkin superseksikäs ilme kasvoillaan. Kuvatekstin mukaan Von Teeselle Kärkkäinen oli eräänlainen esikuva.

"Tämä joulukuun 1988 kansikuva, jossa Playmate Kata Kärkkäinen nähdään, inspiroi minua aikoinaan värjäämään hiukseni vaaleista mustiksi. Kuka muistaa tämän kannen? Itse varastin tämän isäni sängyn alta ollessani 15-vuotias ja se on minulla edelleen.", Von Teese kirjoittaa.

Kuva ilmestyi myös Sourin itsensä tietoon, sillä myös kansikuvatyttö itse intoutui kommentoimaan kuvan alle.

"Kiitos Dita. Kyseessä on minun kuvani. Tuon jälkeen olen vaihtanut nimeni. Oma inspiraationi kyseiselle kampaukselle ja hiusvärille oli Melanie Griffith ja elokuva Vaarallinen tyttöystävä," Souri kirjoittaa.

Aiemmin olemme kertoneet siitä, miten Kärkkäinen omien sanojensa mukaan itki ennen Playboy-kuvauksia.

- Tajusin jälkikäteen yrittäneeni korjata turvattomuutta ja paniikkeja sillä, että minusta tulee suosittu ja julkkis. Tuota asiaa ei tietenkään muista silloin, kun olen 19-vuotias ja menen kuvauksiin. Silloin se oli keino mennä julkisuuteen. Se olisi voinut olla mikä tahansa muukin keino. Itkin, ja menin kuvauksiin. Se ei ollut ihanaa, vaan kova paikka, Souri kertoi Iskelmän haastattelussa. Koko jutun aiheesta voit lukea täältä.

Dita Von Teese on yksi maailman tunnetuimmista burleski-tähdistä. Hänellä on Instagram-tilillään 1,6 miljoonaa seuraajaa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Tyrmäävän amerikkalaisnäyttelijän Playboy-kuvat leviävät netissä: "Rakastan omaa ihoani"

Kilpailut

Uusimmat