Kuva: Splash

Charlie Sheen sai ihmiset raivostumaan lotkautuksellaan: "Jumala, ota seuraavaksi Donald Trump!"

30.12.2016 16:45 - Senja Rapila

Vuosi 2016 on riistänyt monen legendaarisen näyttelijän ja laulajan hengen. Sen vuoksi monet ovatkin kiukustuneet Sheenin viimeisimmästä twiitistä.

David Bowie, Prince, George Martin, Muhammed Ali, George Michael... Siinä on vain pieni osa niistä julkisuuden henkilöistä, jotka ovat tänä vuonna menehtyneet. Koska vuosi 2016 tuntuu olleen hyvin epäonnekas ja vieneen hyvin monia legendoja, liikkuu internetissä tällä hetkellä paljon erilaisia kuvia, joissa sanotaan tämän vuoden olleen tähän astisista kaikista kamalin.

Nyt näyttelijä Charlie Sheen, 51, on hämmentänyt soppaa ja lisännyt Twitter-tililleen julkaisun, jossa vaatii, että "jumalan täytyy ottaa seuraavaksi Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump". Twitterissä kohauttanut julkaisu on uudelleentwiitattu jo yli 46 700 kertaa ja se on saanut tykkäyksiä yli 89 600 kappaletta.

Entinen Miehen puolikkaat -näyttelijä on saanut twiitillään aikaan runsaasti eriäviä mielipiteitä, joista suurin osa pitää julkaisua pelkästään oksettavana. Useiden käyttäjien mielestä on loukkaavaa, että Sheenin mielestä Trumpin pitäisi menehtyä "legendojen vuotena".

Voit lukea joitain kommentteja alapuolelta.

Mukana on kuitenkin myös niitä, jotka ovat Sheenin kanssa samaa mieltä.

Lähde: Too Fab

Lue myös: Charlie Sheen: "Luulin, että muut HIV-tartunnan saaneet julkkikset ottaisivat yhteyttä"

Kilpailut

Uusimmat