Kuva: AOP

Arman Alizad: "Kamppailulajeja pitäisi opettaa lapsille ja nuorille koulussa"

03.01.2017 14:45 - Senni Loikala

Menestysohjelmistaan tunnettu Arman Alizad sai suuria oivalluksia nyrkkeilykehässä.

Mediapersoona Arman Alizad, 45, julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo osallistuneensa nyrkkeilytreeneihin ja innostuneensa uudestaan treenaamisesta.

Jokainen vuosi pitäisi aloittaa ottamalla turpaan. Se pitää miehen nöyränä. En ole yli vuoteen treenannut, ja tämä oli kyllä herätys sille, että pitää mennä takaisin”, Alizad kirjoitaa.

Lisäksi Alizad hehkuttaa kampailulajeja muutenkin. ”Niitä pitäisi opettaa lapsille ja nuorille koulussa. Niiden kuuluisi olla osana jokaisen kansalaisen perustaitoja”, hän aloittaa.

En tiedä mitään, mikä kehittää ihmistä ihmisenä yhtä hyvin kuin kamppailulajit. Ne muistuttavat sinua todellisuudesta paremmin, kuin mikään muu elämässäsi", Alizad perustelee.

Se on ihan sama, kuinka fiksu tai kuinka täynnä paskaa oleva tyyppi olet. Kun olet kehässä, siellä ei ole mitään muuta kuin sinä, taitosi, keskittymiskykysi ja se toinen kaveri. Siellä ei auta suun soittaminen, siellä ei auta äitis, siellä sinua ei auta mikään eikä kukaan.

Katso Alizadin päivitys alta.

Suomalaiset tuntevat Arman Alizadin esimerkiksi useista menestysohjelmista. Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelma palkittiin Kultainen Venla -gaalassa vuoden 2014 parhaana reality-ohjelmana. Samassa gaalassa Alizad palkittiin myös vuoden parhaana televisioesiintyjänä. Syksyllä 2016 Alizad luotsasi omaa keskusteluohjelmaansa Arman LIVEä.

Lue myös: Arman Alizadin henki vaarassa kuvauksissa - "Kävi mielessä, jäänkö henkiin vai en"

Lue myös: Arman Alizad vieraili Riihimäen vankilassa: "Joka tavalla todella synkkä paikka"

Kilpailut

Uusimmat