Timo Lavikaiselle Putouksessa näytteleminen on kunnia-asia: "Samaa näkyvyyttä ei saa muualta"

18.02.2017 10:00 - Vilma Kaura

Näyttelijä oli varma mokaamisestaan Putouksen kahdeksannen kauden ensimmäisessä livelähetyksessä.

Viihdeohjelma Putouksen uusiin kasvoihin kuuluva Timo Lavikainen on tunnettu näyttelijä niin kotimaisista elokuvista kuin tv-ohjelmista. Putouksessa pastori Isä Nitro -hahmoa esittävä Lavikainen kertoo osallistumisen sketsiohjelmaan olevan kunnia-asia, josta enemmistö näyttelijöistä haaveilee.

- Tuossa ohjelmassa saa omalle työlleen sellaisen näkyvyyden, jota ei saa mistään muualta. Sanoisin, että huipputilaisuus näyttelijälle.

Yleisön tietoisuuteen pääsemisen lisäksi Putouksen parhaisiin puoliin kuuluu tietysti sen hauskuus.

- Jos joskus voi työstä nautti, niin tästä ainakin, näyttelijä toteaa Iskelmän juontajalle Anna-Mari Raaskalle.

Tasapainoskootteri tuo haastetta 

Viime lauantaina alkanut Putouksen kahdeksas kausi livelähetyksineen jännitti kokenutta näyttelijää niin paljon, että mies oli varma omasta mokaamisestaan.

- Ajattelin paria päivää ennen live-lähetystä, että koko homma menee varmasti perseelleen. Kuitenkin kesken tv-lähetyksen minulle tuli tunne, että tässä sitä ollaan eikä tälle voi mitään. Ja hyvinhän se tuntui menevän.

Lavikainen sanoo olevansa iloinen yleisön positiivisesta vastaanotosta hahmonsa Isä Nitron suhteen, sillä roolin suorittaminen pyörillä kulkevan tasapainoskootterin päällä ei ole näyttelijän mukaan maailman helpoin juttu.

- Sain melko viimetinkaan ajatuksen tasapainoskootterista, että se voisi olla hahmolle hieno tapa liikkua ja toisi siihen jotakin erikoisuutta. Harjoittelin ja ajelin vekottimella sitten kaiken vapaa-aikani, sillä laitettahan ei ole tarkoitettu polvillaan ajettavaksi, sulavasti laudalla liikkuva Lavikainen sanoo.

Lue myös: Jenni Kokander vapautuu esiintymislavalle päästessään: "Yleisön edessä olen täysin peloton"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat