Kuva: AOP

Julkkikset paljastavat painonpudotusvinkkinsä - näillä he itse laihtuivat!

05.04.2017 18:15 - Erica Alaluusua

Kim Kardashian söi jokaisella ateriallaan 170 grammaa proteiinia ja Carrie Underwood kirjoittaa jokaisen ateriansa muistiin.

Julkimot kertovat tiputtavansa painoaan mitä ihmeellisimmillä keinoilla, eikä jokaisesta kannata ehkä ottaa opikseen. Yksi imeskelee jatkuvasti jääpaloja ja toinen ei syö laisinkaan lämmintä ruokaa.

On kuitenkin olemassa helppoja perusasioita, joita tunnetut henkilöt tekevät terveytensä takaamiseksi, ja paljastamme niistä nyt kymmenen, jotka Cosmopolitan listasi.

1. Syö salaattia jokaisella ateriallasi

Tosi-tv-tähti Nicole "Snooki" Polizzi syö salaattia jokaisella ateriallaan, ja se olisi suositeltavaa myös jokaiselle laihduttajalle. Polizzi on kertonut, että hänen raskauskilojensa menetyksestä voidaan kiittää salaattia hänen lautasellaan.

2. Kirjoita ylös, mitä syöt

Kantrilaulaja Carrie Underwood vannoo aterioiden ylös kirjaamisen nimeen. Underwood on kertonut, ettei syö tarpeeksi, mikäli ei kirjoittaisi aterioitaan ylös. Ylös kirjaaminen auttaa häntä myös tekemään parempia valintoja ja kiinnittämään huomiota siihen, mitä hän syö.

3. Tilaa kaksi alkuruokaa, alku- ja pääruuan yhdistämisen sijaan

Voit myös ottaa pääruoan ja jaetun jälkiruuan, mikäli kaipaat makeaa ruuan lopuksi. Näin neuvoo näyttelijä Jennifer Lawrencen entinen personal trainer Dalton Wong, joka auttoi tähteä pääsemään parempaan kuntoon esimerkiksi X-Men-elokuvaa varten.

4. Suunnittele ateriat etukäteen

Älä anna nälän saavuttaa sinua, vaan mieti etukäteen, mitä aiot syödä. Näyttelijä Candance Cameron Bure suunnittelee ateriansa ennakkoon, ja syö esimerkiksi ennen lentomatkojaan, jottei päätyisi lentokoneaterioiden pariin. Hän kantaa mukanaan myös proteiinipatukoita, jottei nälkä yllätä.

5. Neljän treenin sääntö

Britney Spearsin personal trainer Tony Martinez vannoo koripallohyppyjen, takaperin kävelyn, tasapainoilun sekä pyöräilyn nimeen. Tämän lisäksi on tärkeää muistaa pitäytyä perusteissa, kuten punnerruksissa, vatsalihastreenissä, hauiskäännöissä ja kyykyissä.

6. Pitäydy dieetissä, joka on vain lähes täydellinen

Näyttelijä Blake Lively hävitti raskauskilonsa ilman ruokien välttelyä ja kaloreiden laskemista. Sen sijaan hän pyrki pitäytymään omatekoisessa ruuassa, tasapainoisessa ruokavaliossa, joka sisälsi kasviksia, proteiinia, hedelmiä, hitaasti polttavia tärkkelyksiä, kuten bataattia ja terveellisiä rasvalähteitä, kuten avokadoa ja kookosöljyä.

7. Tavoittele hyvinvointia laihtumisen sijaan.

Girls-sarjan luoja Lena Dunham pudotti painonsa tahattomasti tavoitellessaan parempaa elämänlaatua. Endometrioosista kärsivä tähti halusi helpottaa oireitaan liikunnalla ja terveellä ruokavaliolla, ja koki valtavan muodonmuutoksen. Myös näyttelijä Melissa McCarthy on kertonut pudottaneensa tarkoituksetta painoaan kuvatessaan Spy-elokuvan taistelukohtauksia.

8. Sisällytä proteiinia jokaiseen ateriaasi

Tosi-tv-tähti ja Kanye Westin vaimo Kim Kardashian pudotti raskauskilonsa noudattamalla ruokavaliota, jossa jokainen ateria sisälsi 170 grammaa proteiinia. Tämä todistaa, että ruokavalio saa olla täyttävä, vaikka kiloja haluaisikin karistaa.

9. Välttele syömistä myöhään illalla tai aikaisin aamulla

Laulaja Jennifer Hudson pienensi vaatekokoaan maalaisjärjen avulla. Hudson piti huolta, ettei syönyt aikaisin aamulla, mikäli hän yleensä nukkuisi siihen aikaan. Sama sääntö hänellä oli myös myöhäisen syömisen kanssa. 

10. Palkkaa apua

Personal trainer ja ravintoterapeutti ei välttämättä ole järin edullista, mutta maksaa itsensä takaisin. Malli Chrissy Teigen on kertonut vieraillessaan Today-ohjelmassa, että laihdutus on helpompaa, mikäli apua painonpudotukseen on lähellä. Samassa haastattelussa hän kertoi, ettei samaiset tulokset ole mahdollisia ilman ammattiapua.

Lue myös: Eikö laihdutus onnistu? 7 vinkkiä, joilla kalorit palavat huomaamatta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat