Kuva: AOP

Moderni perhe -kaunottaren seksikästä mekkoa kritisoitiin - tähti vastasi napakasti Instagramissa

06.05.2017 11:15 - Iiro Myllymäki

Ariel Winter ei ymmärrä, miksi ihmiset haluavat käyttää aikaansa hänen pukeutumisensa kritisoimiseen.

Moderni perhe -sarjasta suosioon kimmonnut Ariel Winter, 19, edusti sarjan promootiotapahtumassa viime keskiviikkona seksikkäässä minimekossa. Paljastava mekko poikkesi huomattavasti muiden sarjan tähtien arkisesta edustustyylistä, kuten alla olevasta Instagram-kuvasta näkyy:

Elite Daily -sivusto kirjoittaa, että Winterin tyyli ei kaikkia nettikommentoijia miellyttänyt. Winterille muun muassa kommentoitiin, että asu oli epäsopiva tilaisuuden pukukoodia ajatellen ja että minimekko oli liian yliampuva.

Ariel Winter halusi tehdä mielipiteensä tiettäväksi asiasta ja kirjoitti Instagram-kuvaan asukokonaisuuttaan puolustelleen tekstin.

”Miksi ihmeessä ketään kiinnostaa, etten pukeutunut paneelitilaisuuteen arkisesti kuten kaikki muut? Miksi minun pitäisi olla kuin kaikki muut? Miksi ihmiset eivät vain voi antaa toisten tuntea oloaan hyväksi ja tehdä mitä haluavat? Pukeutukaa miten itse haluatte! Kunhan vain tunnette olonne hyväksi. Minä ainakin tunsin pukeutuessani noin. Älä anna kenenkään tukahduttaa sitä, kuka olet ja miten itseäsi ilmaiset. Paasaus ohi”, Winter kirjoittaa.

Katso alta vielä lisää kuvia Winterin mielipiteitä jakaneesta edustustyylistä:

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Ariel Winterin rohkea kesäasu ei turhia peitellyt - jakoi fanien mielipiteet rajusti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat