Kuva: Splash

Taylor Swift ei halua tuoda uutta suhdettaan julkisuuteen

19.05.2017 17:45 - Senja Rapila

27-vuotias Swift on pysyttäytynyt poissa julkisuudesta jo tovin.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla siitä, kuinka muusikko Taylor Swift, 27, on löytänyt rinnalleen mitä todennäköisimmin uuden rakkauden. Kyseessä on 26-vuotias brittinäyttelijä Joe Alwyn, joka asuu edelleen omien vanhempiensa luona.

Vaikka suhde on tullut nyt ilmi, lähipiiristä on kerrottu, että Swift on tehnyt erityisen paljon töitä sen eteen, että pystyisi pitää suhteensa piilossa julkisuudelta.

- Taylor ja Joe ovat yrittäneet pitää matalaa profiilia ja ovatkin viettäneet suurimman osan yhteisestä ajastaan yksityisissä tiloissa, missä he voivat tutustua toisiinsa ilman julkisen suhteen tuomaa painetta ja ihmisten arvosteluja, nimettömänä pysyvä lähde on kommentoinut E! Newsille.

Aiemmin on myös kerrottu, että tällä hetkellä Swiftin henkivartijoiden tehtävänä on pitää laulajatar mahdollisimman hyvin piilossa ulkopuolisilta silmiltä ja varsinkin paparazzeilta. Swiftiä ei olekaan näkynyt julkisuudessa moniin kuukausiin.

- Taylor on lentänyt yksityiskoneilla ja hänen turvallisuustiiminsä on tehnyt siitä sotilaallisen tehtävän, että hän pysyisi näkymättömänä. Hän on kävellyt Joen kanssa Lontoossa käyttäen harhautuksia, kuten huiveja ja hattuja, jotta hän voisi pitää identiteettinsä piilossa. Kenelläkään ei ole mitään hajua siitä, että he ovat kävelleet supertähden ohi.

Joe Alwyn (kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Näyttelijäkomistus suhteestaan Taylor Swiftiin: "Mitä minun pitäisi katua?"

Lue myös: Harry Stylesilta kysyttiin ex-tyttöystävä Taylor Swiftistä - katso video kiusallisesta reaktiosta

Kilpailut

Uusimmat