Kuva: AOP

Tyra Banksin käytös tv-ohjelmassa johti oikeusjuttuun - syytetään tytön traumatisoinnista

26.05.2017 12:45 - Iiro Myllymäki

Tyra Banks toimii juontajana America's Got Talent -ohjelmassa, ja nyt häntä syytetään ohjelman kuvauksissa olleen pienen tytön epäasiallisesta sanallisesta ja fyysisestä kohtelusta.

Tyra Banks, 43, on huippumalli, joka on tullut tunnetuksi Huippumalli haussa -ohjelman juontajana. Nainen nähdään juontajana America’s Got Talent -kykyjenetsintäohjelman tulevalla kaudella. Banksin ensimmäinen juontopesti kyseisessä ohjelmassa on saanut kyseenalaista huomiota osakseen, sillä naisen käytös ohjelmassa on johtanut oikeusjuttuun sarjan Marathon-tuotantoyhtiötä vastaan. Asiasta kirjoittaa Huffington Post.

Tuotantoyhtiön on haastanut oikeuteen Jane Doe -niminen nainen, joka väittää lakikanteessa, että Tyra Banks on ”fyysisesti manipuloinut ja sanallisesti loukannut” nuorta tytärtään Marya ohjelman kuvauksissa. Jane Doe esitti ohjelmassa aviomiehensä kanssa äitiyttä käsittelevän lauluesityksen ja väittää, että he tulivat julkisesti nöyryytetyiksi.

(kuva: AOP)

Esiintyneen pariskunnan lapsi oli mukana kuvauksissa. Jane Doe väittää, että Tyra Banks sai heidän tyttärensä olon pelokkaaksi pudistelemalla tämän olkapäätä, vetämällä tätä hiuksista ja vihjailemalla, että hän olisi vahinkolapsi. Nainen myös väittää, että Banks olisi tehnyt pilkkaa avioparin esityksestä heidän tyttärensä edessä.

Lakikanteen mukaan tilanteen seurauksena Mary-tytär traumatisoitui ja masentui vakavasti. Jane Doe on pyytänyt tuotantoyhtiö Marathonia olemaan esittämättä mitään heihin liittyvää materiaalia ohjelmassa. Naisen mukaan tuotantoyhtiö piti itsellään oikeuden käyttää materiaalia jossain määrin hyväkseen, mutta se ei aio esittää pariskunnan esitykseen liittyvää materiaalia kokonaisuudessaan.

Huffington Post on lähestynyt Marathonia ja Tyra Banksin edustajia kommentoimaan asian tiimoilta.

Lue myös: Huippumalli Tyra Banksista tulee yliopiston opettaja! "Kyseessä ei ole hymyilemisen kurssi"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat