Kuva: AOP

Kolmen tytön isä rohkaisee Ariana Grandea: "Sinulla ei ole mitään syytä pyytää anteeksi"

26.05.2017 14:15 - Senja Rapila

Manchesterin isku sai Ariana Granden järkyttymään ja pyytämään tekoa jälkikäteen faneiltaan anteeksi sosiaalisessa mediassa. Eräs isä ei kuitenkaan hyväksynyt tätä.

Kolme päivää sitten maailma järkyttyi kun uutisoitiin, että terroristit iskivät laulaja Ariana Granden konserttiin Englannissa, Manchesterissa. Iskussa menehtyi 22 ihmistä ja haavoittui kymmeniä.

Tapahtuman jälkeen Grande julkaisi järkyttyneenä ensimmäisen kommenttinsa Twitterissä, jossa kertoi olevansa syvästi pahoillaan kaikkien faniensa puolesta.

"Särkynyt. Olen niin pahoillani, sydämeni pohjasta. En löydä sanoja", Grande twiittasi.

Järkyttävän tapahtuman jälkeen Grande on jäädyttänyt loppukiertueensa, eikä siitä ole tietoa milloin hän aikoo palata takaisin esiintymislavoille.

(kuva: AOP)

Nyt Grande on saanut sosiaalisen median välityksellä avoimen kirjeen kolmen tyttölapsen isältä, joka myöntää omalla tavallaan kuuntelevansa nuoren Granden musiikkia. Miestä on jäänyt häiritsemään se, kuinka laulajatar pahoitteli Manchesterissa tapahtunutta terrori-iskua faneilleen.

"Koska olet osa perhettämme ja twiittisi lukemisen jälkeen pahoin pelkään, että minun täytyy laittaa faktat pöydälle. Joten kuuntele ja vastaanota punaniskarakkautta tyttöjen isältä.

Ensinnäkin. Sinulla ei ole mitään mistä sinun pitäisi olla pahoillasi. Jos joku urpo olisi vetänyt kännit ja tappanut ihmisiä Manchesterin hotellisi edessä, olisitko tuntenut olosi vastuulliseksi siitä? Jos iltana ennen konserttiasi tornado olisi iskenyt Manchesteriin ja tappanut useita ihmisiä, jotka olivat tulossa konserttiisi, tuntisitko silloin tarvetta pyydellä anteeksi? 

Et ole vastuussa niistä pahoista teoista, mitä hullu pelkuri teki läheisyydessäsi", Morgan-nimellä tekstin kuitannut mies muun muassa kirjoittaa. 

Voit lukea koko kirjeen alapuolelta.

Lähde: Metro

Lue myös: Laulaja Ariana Granden kaksoisolento hämmentää jopa faneja - mikä yhdennäköisyys!

Kilpailut

Uusimmat