Kuva: AOP

Kristen Stewart ja Stella Maxwell ovat supersuloinen pari - fanit hehkuttavat somessa

05.06.2017 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuvissa pariskunta näyttää superonnelliselta.

Näyttelijäkaunotar Kristen Stewart, 27, on seurustellut nyt noin viiden kuukauden ajan mallikaunotar Stella Maxwellin, 27, kanssa. Uusimpien huhujen mukaan kaksikko on edennyt suhteessaan seuraavalle tasolle, kun Maxwell kantoi tavaransa Stewartin Los Angelesin kotiin.

Pariskunta viettääkin kaiken mahdollisen ajan yhdessä ja se ovat huomanneet myös pariskunnan fanit. Somessa, etenkin Twitterissä onkin viime päivinä jaettu runsaasti kuvia kaksikosta, joka monien mielestä on coolein koskaan.

Otoksissa pariskunta nähdään tyylikkäinä ja rakastuneina. Näissä kuvissa onkin oikeastaan kaikki kohdallaan ja kommentoijien mielestä tässä on jotain mihin omassa suhteessaan kannattaa pyrkiä.

Katso pariskunnasta jaettuja kuvia ja videoita alta.

Stewart muistetaan ennen kaikkea Twilight-elokuvista, joissa hänet nähtiin Robert Pattinsonin rinnalla. Kuvausten aikana kaksikon välille syttyi romanssi, joka kuitenkin päättyi pettämiskohuun.

Stewart on aiemmin kertonut, että häntä ahdisti suunnattomasti se, että hänen ja Pattinsonin suhteesta tehtiin jonkinlainen tuote. Tuosta aiheesta voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Kristen Stewart leikkasi hiuksensa pois - on lähes tunnistamaton

Kilpailut

Uusimmat