Kuva: Fotolia

Morsian jätti miehensä väärän kravatin takia - Ihmiset jakoivat kokemuksensa hirviömorsiamista

26.06.2017 22:30 - Katariina Auvinen

Toinen morsian suuttui verisesti, koska vieraspariskunta ei päässyt häihin oman lapsensa hautajaisten vuoksi.

Hääsesonki on taas täydessä vauhdissa. Paineet täydellisestä päivästä voivat käydä morsiamille liian koviksi. Huffington Post -julkaisu on julkaissut ihmisten kokemuksia hirviömorsiamista, eikä se ole nättiä luettavaa. 

Eräs morsian muun muassa jätti miehensä alttarille, koska tämä uskalsi pitää punaista kravattia pinkin ja kukkakuviollisen sijaan. Sen lisäksi toinen morsian suuttui morsiusneidolleen hääaamuna, koska tämä näytti morsiamen mielestä liian kauniilta. 

Lue tarinat alapuolelta! 

" Morsian poisti hänen mukaansa ruman ihmisen pois hääkuvistaan." 

"Morsiamen isä kehui myös siskoani, joka oli auttanut morsianta puvun kanssa tämän suurena päivänä. Morsian loukkaantui tästä niin paljon, että lukittautui yli tunniksi huoneeseen, eikä suostunut tulemaan sieltä ulos."

"Eräs morsian itki hänen ystävilleen, että kukaan ei ole tarpeeksi iloinen pariskunnan avioliitosta. Hän pakotti ystävänsä soittamaan hänelle kerran viikossa ja kertomaan, kuinka iloisia ystävät ovat tulevasta avioliitosta." 

" Eräs morsian erotti yhden morsiusneitonsa, koska tämä kertoi olevansa mahdollisesti raskaana. Morsian ei halunnut raskausvatsan pilaavan hääkuviaan. " 

" Eräs morsian tuli morsiusliikkeeseen vaatien rahojaan takaisin puvusta. Hän väitti, että ompelimo oli tehnyt hänen puvustaan liian pienen, vaikka hän oli lihonnut. Kuullessaan tämän, morsian uhkasi henkilökuntaa poliiseilla."

Lue myös: Pitääkö paikkansa? Katso millainen morsian sinusta kuoriutuisi horoskooppimerkkisi mukaan!

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat