Kuva: AOP

Kuinka monta kahvikuppia kukin Frendit-hahmo juo sarjan aikana? Tämäkin on selvitetty

29.06.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Eniten kahvia juo sarjan aikana Phoebe.

Kaikki Frendit-sarjaa katsoneet tietävät, että sarjan ystävysjoukko rakastaa yhteisiä juttutuokioita kahvikupposen äärellä Central Perk -kahvilassa. Brittiläinen kirjailija Kit Lovelace otti vuonna 2015 asiakseen selvittää, kuinka monta kuppia kahvia kukin sarjan päähahmoista sarjan kymmenen kauden aikana kuluttaa. Nyt hänen saamansa tulokset ovat nousseet otsikoihin sen jälkeen kun hän jakoi tulokset uudelleen Twitter-tilillään.

Lovelace laski kokonaiskahvimäärään mukaan hahmoille kaadetut kahvikupposet, heidän ostamansa kahvit ja heidän kuluttamansa kahvit. Voittajaksi selviytyi Phoebe 227 kahvikupilla. Vähiten puolestaan joi Rachel, joka sarjan aikana nähtiin yhteensä 138 kahvikupin äärellä. Katso koko tulostaulukko alta:

Lovelace selvitti myös, miten hahmojen kahvinkulutus vaihtelee sarjan kausien mukaan. Alla olevasta diagrammista pääset tutkimaan tätä:

Lovelace kertoo Huffington Postin haastattelussa, että sai inspiraation tutkimukseensa vuonna 2013 julkaistusta artikkelista, joka koski Frendien kahvinkulutusta. Kyseisessä artikkelissa ei kuitenkaan ollut laskettu tarkkoja kahvinkulutusmääriä.

(kuva: AOP)

- Olin hieman pettynyt, että kukaan ei ollut oikeasti yrittänyt selvittää lukumääriä, vaikka lähdemateriaali oli nähtävissä, Lovelace kertoo.

Mies kertoo, että hän teki selvityksensä yhden viikonlopun aikana. Hän kiinnitti erityisesti huomiota kohtauksiin, jotka tapahtuivat kahvilassa tai ystävysten asunnoissa ruokailujen ja juomisten aikana. Sellaiset kohtaukset, joissa kahvin esiintyminen oli epätodennäköistä, mies pikakelasi eteenpäin kuitenkin pitäen kahvin mahdollista esiintymistä silmällä.

Lue myös: Hämmentävä teoria Frendit-sarjan Joeystä saa monien päät pyörälle - hoksaatko sinä mistä on kyse?

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat