Kuva: Senja Rapila

Roope Salminen viihdealasta kiinnostuneille: Tehkää jotain muuta!

04.07.2017 10:15 - Karoliina Kotala

Roope Salminen on esikuva monelle nuorelle, jotka haaveilevat urasta viihdemaailmassa. Mies silti kehottaa harkitsemaan uudestaan viihdealalle suuntaamista.

Muun muassa juontajana, näyttelijänä ja muusikkona uraa tekevä Roope Salminen on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta luoda jo monipuolisen uran viihdemaailmassa. 27-vuotias Salminen kehottaa kuitenkin viihdealasta kiinnostuneita tekemään elääkseen jotain aivan muuta.

- Tämä ala on sellainen, että todella harva työllistyy ja ne ketkä työllistyvät, ovat todella harvoin tyytyväisiä työtilanteeseensa, taloudelliseen tilanteeseensa tai henkiseen hyvinvointiinsa. Suosittelen ehdottomasti, että hankkikaa joku ihan toinen ammatti, Salminen sanoo.

Roope Salminen kuvattuna aurinkoisessa Hernesaaren rannassa. (kuva: Senja Rapila)

Mies myös uskoo, että menestyksekäs ura televisiossa ei voi olla ikuinen.

- Voi olla, että olen jo haippini ehtoopuolella, kaikkihan menee sykleissä. Ja minulle on jo kaksi vuotta toitotettu sitä, että naama palaa loppuun, niin kai se oikeasti palaakin sitten, Salminen pohtii.

Roope Salminen kuvattuna aurinkoisessa Hernesaaren rannassa. (kuva: Senja Rapila)

Kesästä on tulossa Salmiselle mieluinen, festarikesän häämöttäessä edessä. Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Tanssi se ulos -hitti on soinut ahkerasti radioissa ja Roopen mukaan keikoilla on nähtävissä, että kansa on ottanut kappaleen omakseen.

- Lisäksi työskentelemme parhaillaan studiossa. Meillä on paljon biisejä piipussa ja ne julkaistaan sitten, kun oikea hetki koittaa. Tulevien biisien osalta voi sanoa, että on monta yllätystä piipussa, Salminen vinkkaa.

Kuuntele alta Tanssi se ulos -kappale:

Lue myös: Roope Salminen elää hetkessä - Yhtä asiaa hän kuitenkin katuu

Kilpailut

Uusimmat