Kuva: AOP

The Doors suuttui Kylie ja Kendall Jennerin t-paitamallistosta: "Tahraatte yhtyeen maineen!"

06.07.2017 12:15 - Senja Rapila

Kylie ja Kendall olivat käyttäneet hyväkseen edesmenneen Jim Morrisonin kasvoja tuoreessa t-paitamallistossaan.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka Kylie ja Kendall Jennerin tuore t-paitamallisto leimattiin loukkaavaksi. T-paidoissa oli muun muassa edesmenneiden räppäritähtien Notorious B.I.G:n ja Tupac Shakurin kuvat, joiden päälle oli liitetty vielä Kylien ja Kendallin kasvokuvat.

Kerroimme, että Notorious B.I.G:n äiti julkaisi Instagramissa kuvallisen viestin, jossa hän tuomitsi poikansa kuvan käytön tällaisessa paidassa ”epäkunnioittavaksi, ällöttäväksi ja pahimmanlaatuiseksi riistoksi”.

Nyt myös legendaarinen The Doors -yhtye on hermostunut bändinsä logon käytöstä Kylien ja Kendallin mallistossa. Heillä oli nimittäin paita, jossa oli The Doorsin logo ja kuva yhtyeen edesmenneestä keulahahmosta, Jim Morrisonista.

The Doors laittoi lakimiehet asialle ja vaatinut nuorta kaksikkoa poistamaan kyseisen paidan mallistossaan. Lakimiesten lähettämässä vaateessa he uhkasivat viedä asian oikeuteen, mikäli paitaa ei poisteta mallistosta. He myös totesivat kirjeessään, että yhtyeen logon käyttäminen heidän vaatemallistossaan tahraa The Doors -yhtyeen maineen.

Kaikki "vintagepaidat" katosivat nopeasti Kylien ja Kendallin t-paitamallistosta, joten oikeuteen asti tämä kahakka ei todennäköisesti tule koskaan pääsemään. 

Lähde: Mashable

Lue myös: Tupacin Madonnalle kirjoittama kirje paljastaa - suhde ajautui eroon ihonvärin vuoksi

Kilpailut

Uusimmat