Kuva: AOP

North Westin juhlatoiveet herättävät faneissa tunteita: merenneitokakku, muttei salamavaloja

12.07.2017 20:15 - Henna Koste

North West esiintyy tuoreella Instagram-videolla serkkunsa kanssa. Neidin yli 1500 euron farkkutakki ja lennokkaat jutut ihastuttavat faneja.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin North-tytär on saanut jo oman fanilaumansa. Pienen neidin vaatevarasto on myös omaa luokkaansa. Kim rakastaa pukea lapsiaan luksusvaatteisiin. 

Tuoreessa Instagram-videossa North esiintyy serkkunsa Penelopen kanssa. Tytöt kertovat juhlasuunnitelmistaan lennokkaasti. Tytöt toivovat merenneitokakkua, mutta pyytävät, ettei salamavalot välkkyisi.

Northin yllä nähdään Guccin kirjailtu farkkutakki, jonka hinta on yli 1500 euroa. Jalassa neitokaisella on äitinsä Balenciagan näyttävät korkokengät, jotka maksavat noin 2250 euroa. Myös Penelopen jalassa on korkeakorkoiset sandaalit.

Kimin Instagram-seuraajat hehkuttavat tyttöjen suloisia tyylejä sekä hulvattomia juttuja. Korkokengät saavat toisissa kommentoijissa aikaan myös kauhistelua. Osa kommentoijista on myös pahoillaan, että lapset joutuvat erikseen pyytämään, ettei juhlissa kuvattaisi.

Katso video alta:

Lähde: 

Harper's BAZAAR

Lue myös: Kim Kardashianin ja Kanye Westin pieni tytär huusi paparazzeille - katso häiritsevä video

Kilpailut

Uusimmat