Kuva: AOP

Tuottajatähti Diplo jakoi kyseenalaisen twiitin R. Kellyn seksikulttikohusta - poisti päivityksen

19.07.2017 18:00 - Iiro Myllymäki

Diplo vitsaili haluavansa liittyä R. Kellyn väitettyyn seksikulttiin.

Kirjoitimme eilen laulajatähti R. Kellyä vastaan esitetyistä syytöksistä, joiden mukaan hän pitää teinityttöjä vasten heidän tahtoaan mukana pakkomielteisessä seksikultissa. Syytösten mukaan R. Kelly manipuloi nuoria naisia, joiden liikkumista ja yhteydenpitoa ulkomaailmaan hän rajoittaa ja joiden kanssa harrastamiaan seksiakteja hän kuvaa videolle. Pääset lukemaan lisää syytöksistä ja R. Kellyn kiistävästä vastauksesta niihin tästä jutusta.

Väitteet ovat herättäneet paljon huomiota, ja luonnollisesti niitä on asiasta on keskusteltu paljon sosiaalisessa mediassa. Aiheeseen liittyen on twiitannut muun muassa Major Lazer -yhtyeestä tuttu tuottajatähti Diplo. Miehen twiitti oli sävyltään vitsaileva, mutta aiheen arkaluontoisuuden vuoksi varsin kyseenalainen.

”Lähetinpä juuri CV:ni liittyäkseni R. Kellyn seksikultin jäseneksi”, Diplo kirjoitti twiitissään.

Noin 20 minuutin päästä twiitin lähettämisestä mies kuitenkin poisti päivityksen. Seksuaaliseen väkivaltaan liittyvä vitsailu ei ole hyvän maun mukaista eikä varmastikaan tee hyvää kenenkään julkisuuskuvalle, ja luultavasti Diplo tajusi tämän.

Lue myös: Katy Perry listasi kuuluisat seksikumppaninsa paremmuusjärjestykseen - ykkösenä muusikkokomistus

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat