Kuva: AOP

Justin Bieber esitteli paljasta ylävartaloaan uudelle mallirakkaalleen

24.07.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Bieber ja huhujen mukaan laulajan uusi rakas Audreayana Michelle nauttivat toistensa seurasta kävelyllä.

Laulaja Justin Bieber, 23, on ollut otsikoissa viime viikolla poliisilta saamastaan sakosta. Nyt kuitenkin rentoutuneen oloinen laulaja nähtiin kävelemässä ylövartalo paljaana tummahiuksisen mallin, Audreyana Michellen kanssa. Pari on bongattu pari kertaa yhdessä ja romantiikkaa huhutaan olevan ilmassa. 

Pariskunta nautti toistensa seurasta rennolla kävelyllä sunnuntaina Los Angelesissa. Bieber on puhunut hankalasta rakkauselämästään julkisuudessa. Hän on seurustellut muun muassa Selena Gomezin, Hailey Baldwinin sekä Sofie Richien kanssa. Bieberin fanit ovat aiheuttaneet ryppyjä rakkauselämään, koska he ovat haukkuneet suorasukaisesti laulajan tyttöystäviä. 

Tatuoidun laulajan fanit ovat käyneet erityisesti Sofie Richien kimppuun haukkuen tätä muun muass apinaksi. Haukkuminen meni jopa niin pitkälle, että Bieber päätti poistua puoleksi vuodeksi Instagramista, koska hän ei jaksanut lukea negatiivisia kommentteja. Nämä kokemukset eivät kuitenkaan estäneet Bieberiä julkaisemaan hänestä ja Michellestä kuvaa kävelyllä. 

Useiden fanien mukaan mallikaunotar näyttää aivan laulajan entiseltä tyttöystävä Selena Gomezilta. Michelle oli pukeutunut kävelylle rentoon takkiin, valkoiseen toppiin sekä mustiin revittyihin farkkuihin. 

(kuva: Splash News)

(kuva: Splash News)

(kuva: Splash News)

(kuva: Splash News)

(kuva: Splash News)

Lue myös: Justin Bieber joutui taas poliisin kanssa ongelmiin

Lue myös: Justin Bieberin fanit haukkuivat hänen eksäänsä kovin sanoin Instagramissa: "Apina"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat