Kuva: Splash

Uusi kauneusleikkaustrendi kolminkertaisti suosionsa: Nyt halutaan hymykuopat kasvoihin!

25.07.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Toimenpiteen suosio on triplaantunut muutaman vuoden aikana.

Laulaja Harry Stylesin tai mallin Miranda Kerrin ei tarvitsisi mennä yhä useamman himoitsemaan leikkaukseen. Independent-julkaisun mukaan useampi leikkauttaa itselleen hymykuopat. 

Hymykuopat ovat synnynnäisiä ja niitä voi olla yksi tai usemapi kasvoissa. Kuoppien syntyyn vaikuttaa kasvolihasten kireys. Joillain kasvolihakset ovat kireämmät ja luovat ihoon kuopan, jollaisia myös useat ihmiset havittelevat. 

Hymykuoppia pidetään ylipäätään viehättävinä ja toimenpiteen suosio on triplaantunut muutaman vuoden aikana. Leikkauksen suosiota selitetään sillä, että toimenpide on nopea ja paranemisaika lyhyt. Jo puolessa tunnissa lääkäri onnistuu tekemään kasvoihin hymykuopat.

Toimenpiteessä lääkäri luo viillon suun sisäpuolelle, jonka kautta kiristetään kasvolihasta. Näin hymykuoppa näkyy hymyillessä, mutta ei kasvojen ollessa rentoutuneena. Hymykuopat pysyvät joillain pidempään kuin toisilla. Ne siis saattavat kestää ainoastaan kaksi kuukautta ja toimenpiteestä joutuu pulittamaan jopa yli 2000 euroa. 

Lue myös: Naisen valtava takapuoli varastaa huomion - haluaa näyttää Kim Kardashianilta

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat