Kuva: AOP

Blake Lively miehensä Ryan Reynoldsin some-hassuttelusta: "Varsinkin silloin rakastan häntä!"

01.08.2017 20:00 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Näyttelijäpariskunta on ollut yhdessä jo vuodesta 2012.

Näyttelijä Blake Lively, 29, on yksi Hollywoodin rakastetuimmista näyttelijättäristä. Häntä saatetaankin usein tituleerata jopa täydelliseksi. Tuoreessa haastattelussa on nyt kysytty, että mitä mieltä Lively on siitä, että häntä pidetään täydellisenä.

- Se on ihan hölynpölyä. Se yksinkertaistaa ihmisiä. Ei kaikilla miehillä, mutta ainakin osalla miehistä on halu ymmärtää ja kontrolloida naisia. Mutta naiset ovat monimutkaisia, Lively kommentoi. 

- Se mitä näet mediassa ei ole todellisuutta. Iltana ennen haastattelua olen aina todella ahdistunut: kuinka se ihminen tulee pyörittämään minua? Joten kun luet, että minulla on täydellinen elämä tai että elämäni on murenemass; he kirjoittavat kertomuksia kaikista, ja ne kirjoitukset jäävät elämään.

Lively puhui myös miehestään Ryan Reynoldsista, 40, haastattelussa. Kun häneltä kysyttiin haittaako Reynoldsin hupaisat Twitter-kirjoittelut perheestään, kaunotar vastasi näin:

- Kun hän sanoo 'minun tyttäreni', hän ei koskaan puhu meidän tytöstämme. Kaikki ovat vain keksittyä. Hän kertoo ne välillä ensin minulle, että saisi minut nauramaan. Olen niin rakastunut häneen ja siihen, että hän kirjoittelee tuollaista. Tarkoitan, että olen rakastunut häneen suurimmaksi osaksi ajasta, mutta varsinkin silloin kun hän kirjoittaa!

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Madonna, 58, rantalomalla komeiden miesten kanssa - on kuvissa huomion keskipisteenä, katso

Lue myös: Tunnistatko? Lady Gaga muuttui lähes tunnistamattomaksi kampaajakäynnin jälkeen

Uusimmat