Kuva: Mikko Räsänen

Jenni Pääskysaari meikattiin mummoikäiseksi - katso Meidän tarina -ohjelman traileri

02.08.2017 09:01 - Anna Hopi

MTV3-kanavan ohjelmassa julkkisparit vanhennetaan vuosikymmenillä.

Oletko koskaan miettinyt, miltä oma puolisosi näyttä vanhalta, tai miltä itse näytät eläkeiässä? Syksyn uutuusohjelmassa julkisuudesta tutut pariskunnat tekevät aikamatkan parisuhteensa tulevaisuuteen ja kohtaavat siellä itsensä ja toisensa vuosikymmeniä vanhempana. Jenni Pääskysaaren juontama ohjelma alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 28. elokuuta.

Pariskunnat vanhennetaan huippuammattilaisista koostuvan maskeeraus- ja puvustustiimin avulla ensin 20-30 vuotta vanhemmaksi, ja toisella kerta yli 90-vuotiaiksi. Parit eivät näe toisiaan tunteihin ja kohtaavat vasta kameroiden edessä. He saavat miettiä Pääskysaaren kanssa, minne elämä on heitä vienyt.

Meidän tarina -ohjelmassa nähdään mukana monia julkisuudesta tuttuja pariskuntia, muun muassa Mira Luoti ja AH Haapasalo, Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen, Noora Karma ja Jani Strömsholm, Kalle ja Riina Palander sekä Mika Kallio ja Inka Isotalo. Aloitusjaksossa tavataan Mikael ja Metti Forssell.

Ohjelman trailerissa nähdään Jenni Pääkysaaren muodonmuutos vanhaksi naiseksi. Juontaja halusi kokea saman tunteen kuin lämminhenkisen sarjan vieraat, jotta pääsisi syvemmälle siihen tunteeseen, miltä tuntuu katsoa itseään vanhana. Katso traileri alta.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavan syysohjelmistossa maanantaisin 28.8. klo 21 alkaen.

Lue myös: Jenni Pääskysaari puhuu avoimesti edesmenneestä isästään: "Olen ehkä hieman inhorealistinen"

Uusimmat