Kuva: AOP

Ryan Reynolds toivoo lisää lapsia: "9 tytärtä olisi täydellistä"

24.08.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Deadpool-tähti kertoi rakastavansa perhe-elämää ja isänä olemista.

Deadpool 2 -elokuvaa Kanadassa tänä kesänä kuvannut Ryan Reynolds, 40, on saanut nauttia perheensä seurasta kuvauspaikalla. Näyttelijä, Blake Livelyn, 30, kanssa naimisissa olevalla Reynoldsilla on kaksi lasta. Lively on puhunut avoimesti perhe-elämästään ja lasten laittamisesta etusijalle. Näin ollen näyttelijäpariskunta on päättänyt, että toinen vanhemmista pitää aina taukoa näyttelemisestä, jotta perhe voisi olla yhdessä kuvauspaikoilla. 

Myös Reynolds on nyt avautunut perheestään ja isyydestään, uutisoi Daily Mail -julkaisu. Mies myöntää, että hän haluaisi lisää lapsia tulevaisuudessa. 

-Jos saisimme yhdeksän tytärtä, se olisi täydellistä, näyttelijä sanoo. 

Parilla on tällä hetkellä kaksi tytärtä, James, 2, sekä 11 kuukautta vanha Ines. Komistus paljastaa, että isyys on parasta, mitä hänelle on ikinä tapahtunut. 

-Ympärillämme on enemmän rakkautta, enemmän vaippoja ja kaikkea muuta. Isyys on kuitenkin parasta ikinä, Reynolds hehkuttaa. 

Reynolds on ollut naimisissa Blake Livelyn kanssa vuodesta 2012 saakka. Pari tapasi toisensa elokuvan kuvauksissa kaksi vuotta aiemmin. Reynolds on ollut aiemmin naimisissa Scarlett Johanssonin kanssa. He erosivat samana vuonna, kun Reynolds tapasi Livelyn. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Blake Lively avoimena vanhemmuudesta: "Älkää sanoko tytöille, että he voivat tehdä mitä vaan"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat