Kuva: AOP

Miley Cyrus poseeraa täysin alastomana - katso kaunis kuva

28.08.2017 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva nähdään valokuvaaja David LaChapellen uudessa kirjassa.

Laulajana ja näyttelijänä uraa luova Miley Cyrus, 24, nähdään valokuvaaja David LaChapellen nappaamassa kuvassa täysin alastomana.

Kuvassa Cyrus poseeraa kuin perhonen. Hänen ympärilleen on tehty perhosen värikkäät siivet, joiden värimaailma on nähtävillä myös meikissä. Kriittiset kohdat, kuten rinnat on sen sijaan peitetty pienellä määrällä glitteriä. Asento sen sijaan on kuin enkelillä. Tämä tuo kuvaan lisää sensuellisuutta ja naisellisuutta.

Nopealla vilkaisulla Cyrusta on jopa hankalaa tunnistaa. Otoksessa hänen lookinsa kun jotenkin tavallisuudesta poikkeava. Kiharat hiukset ja hyvin erikoinen meikki, kun ovat vähemmän tuttua Mileytä.

Otoksen pääset katsomaan alta.

Cyrus tunnetaan siitä, että hän ei arkaile. Aiemmin hänen lavaesiintymisistään onkin saatu aikaan monenlaisia kohuja. Eräs niistä sattui vuonna 2013 MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa hänet nähtiin roisissa esityksessä yhdessä Robin Thicken kanssa.

Viime vuoden aikana Cyrus on kuitenkin muuttanut tyyliään radikaalisti. Enää häntä ei nähdä shokeeraavissa asuissa. Syitä muutokset takaa hän kertoi eräässä haastattelussa, josta voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Miley Cyrus katuu Wrecking Ball -musiikkivideota: "Olisi pitänyt ajatella"

Lue myös: Miley Cyrus viittasi vuoden 2013 kohuttuun twerkkaus-esitykseensä Twitterissä - "Anteeksi, isä"

Kilpailut

Uusimmat