Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilampi ryhtyi kuntokuurille: "Pitää näyttää hyvältä puvuissa"

03.09.2017 11:15 - Iiro Myllymäki

Mikko Leppilammen, 38, tavoitteena on olla elämänsä kunnossa sitten, kun hän täyttää 50.

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilammen, 38, Instagram-tili on viime aikoina täyttynyt entistä enemmän kuntosali- ja liikuntapäivityksistä. Mies on jakanut Instagramissa monenmoisia treenivideoita, joiden perusteella voisi päätellä miehen olevan melkoisella kuntokuurilla. Muun muassa Tanssii tähtien kanssa -, Tähdet tähdet - ja SuomiLOVE-ohjelmista tuttu Leppilampi kertoo Voice.fi:lle, että hyvä kunto on hänelle olennainen osa ammattitaitoa.

- Pyrin aina ottamaan yhden askeleen pidemmälle omassa ammattitaidossani. Kyse on myös kunnioituksesta omaa asemaa kohtaan. Jos on miljoona katsojaa kerääviä ohjelmia ja pitää näyttää hyvältä puvuissa, niin se vaatii sitä, että ottaa itseään niskasta kiinni ja pysyy siinä pukukoossa 50, Leppilampi kertoo.

Ulkonäkö ei ole suinkaan ainoa motivaatio Leppilammen lisääntyneelle treenaamiselle. Ensi vuonna 40 vuotta täyttävä mies on huomannut, että ikä alkaa painaa kropassa.

- Enää ei palaudu samalla tavalla, ja paikkoja rupeaa kolottamaan. Kipuja on ollut selässä ja olkapäässä, ja polvikin on reistaillut. Tavoitteenani on, että olen elämäni kunnossa, kun täytän 50, Leppilampi sanoo.

Tähän tavoitteeseen liittyy Instagram-hashtag #fitforfifty, jota Leppilampi viljelee kuntoilupäivityksissään.

"Olen innoissani ikääntymisestä"

Vanheneminen ei Mikko Leppilampea haittaa, päinvastoin. Hän kokee, että on elämässään ehtinyt kokea enemmän kuin moni muu ikäisensä, ja tulevaisuudelta on odotettavissa mielenkiintoisia asioita.

- Olen innoissani ikääntymisestä. Iän myötä tapahtuu tiettyä elämän yksinkertaistumista ja rauhoittumista. Silloin tietää, mitä haluaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Mikko Leppilampi uskoo, että ammatillisestikin ikääntyminen tekee hänelle vain hyvää. Monesti naisnäyttelijöiden kuulee harmittelevan, että vanhemmiten mielenkiintoisia rooleja ei enää tarjota. Monissa isoissa rooleissa nähty Leppilampi uskoo, että vanheneminen tekee vain hyvää miesnäyttelijöiden roolimahdollisuuksille.

- Vanheneminen tekee ainakin miesnäyttelijälle hyvää. Tulee vähän ryppyjä hymyyn, niin voi tulla vähän kiinnostavampia roolejakin, Leppilampi myhäilee.

Lue myös: Mikko Leppilampi: "Uskon, että Jasper Pääkkösestä tulee iso maailmantähti"

Kilpailut

Uusimmat