Kuva: AOP

Angelina Jolie avautuu sinkkuudestaan: "Siinä ei ole mitään mukavaa"

03.09.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Brad Pittistä eronnut Angelina Jolie kertoo uudessa haastattelussa, että takana on erittäin raskas vuosi.

Noin vuosi sitten maailma kohahti, kun näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ilmoittivat hakevansa avioeroa. Pari ehti olla yhdessä 13 vuotta, ja heillä on kuusi yhteistä lasta. Nyt on huhuttu, että pari olisi pistänyt eron jäihin. Pääset lukemaan tästä lisää tästä jutusta.

Uudessa haastattelussa Angelina Jolie ei puhunut eron jäihin laittamisesta mitään, mutta hän avautui eron aiheuttamista hankalista tuntemuksista.

- Saattaa vaikuttaa siltä, että minulla on kaikki kunnossa, mutta todellisuudessa yritän vain selvitä läpi päivistäni. Tunteellisesti tämä on ollut todella vaikea vuosi, Jolie kertoo.

Angelina Jolie ja Brad Pitt olivat yhdessä 13 vuoden ajan (kuva: AOP)

Haastattelussa nainen myös kertoo, miten hän on suhtautunut sinkkuelämäänsä.

- En nauti sinkkuna olemisesta. En ole halunnut sellaista. Siinä ei ole mitään mukavaa. Se on vain rankkaa, Jolie sanoo.

Nainen on aiemmin kertonut, miten ero johti hänellä myös terveysongelmiin. Hänellä diagnosoitiin Bellin halvaus, joka vähentää kasvojen lihasten liikkeiden hallintaa.

Kaikista hankaluuksista huolimatta Jolie pyrkii arjessaan hymyilemään ja vaikuttamaan positiiviselta, jotta hänen lapsensa eivät huolestuisi hänestä.

Angelina Jolie haki avioeroa parin ylitsepääsemättömien erimielisyyksien takia. Erohakemuksessa mainittiin syyksi myös parin erilaiset käsitykset lastensa kasvattamisesta. Parin lasten huoltajuuden yksityiskohdista neuvotellaan edelleen.

Lue myös: Brad Pitt kommentoi ensimmäistä kertaa eroa Angelina Joliesta: "Join liikaa ja siitä tuli ongelma"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat