Kuva: Senja Rapila

Heidi Sohlberg järjesti juhlat parantumisensa kunniaksi - yllätti lääkärit kauniilla eleellä

08.09.2017 21:15 - Henna Koste

Ex-missi kutsui juhliin häntä hoitaneet sairaanhoitajat ja lääkärit, sillä hän pitää heidän ansionaan eloon jäämistään.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg on selättänyt rintasyövän. Hänen hoitonsa päättyivät talvella. Torstai-iltana kaunotar asteli näytöslavalla mallina Janina F -juhlamuotinäytöksessä itsevarmana ja säteilevänä.

Parantumisen kunniaksi nainen järjesti ystävilleen juhlat elokuun lopussa. Lähipiirin ja ystävien lisäksi hän oli kutsunut paikalle myös sairaalan henkilökuntaa.

- Halusin pyytää paikalle minua hoitaneet sairaanhoitajat ja lääkärit ja huomioida heidät vielä ruusuilla. Hekin vähän liikuttuivat siitä, kun halusin näyttää, että arvostan heidän työtään ja heidän ansiosta olen hengissä, Sohlberg korostaa.

Vaikka nainen on ollut ystäviensä suosiossa, ja yhden jos toisenkin kanssa on juhlittu parantumista, oli hänelle tärkeää saada kaikki juhlimaan yhtä aikaa.

- Tykkään järjestää juhlia. Oli tosi tärkeää päästä juhlimaan sitä, että olen hengissä, Sohlberg iloitsee.

Töitä syövän parissa

Kun Sohlberg sairastui syöpään, hän teki selväksi, että hän ei aio luovuttaa. Reipas asenne jatkui hoitojen ajan ja siitä hän onkin saanut kiitoksia joka suunnasta.

- Palautevyöry yllätti minut. Ihmiset kiittelivät, että puhun monen suulla ja annan voimaa monille syöpää sairastaville tai heidän läheisilleen, Sohlberg kuvailee.

Hän kertoo, että toivoisi tulevaisuudessa saavansa tehdä töitä asian parissa.

- Haluan hyödyntää sen, että annan voimaa muille. Ehkä hyvinvointiluentoja tai vertaistukea, hän pohtii.

Lue myös: Heidi Sohlbergin Juha-isä Me Naisissa tyttärensä syöpädiagnoosista: "Hajosin täysin"

Kilpailut

Uusimmat