Kuva: AOP

George Clooneyn raskaasta vauva-arjestaan kaksosten kanssa: "Itken neljä kertaa päivässä"

15.09.2017 10:00 - Senja Rapila

56-vuotias näyttelijätähti kertoo karun totuuden vauva-arjestaan.

Näyttelijä George Clooney, 56, sekä hänen vaimonsa Amal, 39, saivat ensimmäiset lapsensa kesäkuussa. Kaksosista toinen on tyttö nimeltään Ella, ja pojan nimeksi valittiin Alexander.

Suosikkinäyttelijä on avoimesti aiemmin kertonut, että vanhemmuus on pelottavaa. Nyt hän paljastaa, että vauva-arki on uuvuttanut hänet täysin, sillä hänellä on runsaasti univajetta.

- Itken enemmän kuin kaksoset. Itken tällä hetkellä neljä kertaa päivässä, koska olen niin väsynyt, Clooney on paljastanut.

- Muistatko sen ajan kun olit vielä sinkku, kun sinun ei tarvinnut huolehtia muiden ihmisten elossapitämisestä?

Clooney kertoo arvostavansa vaimoaan suunnattomasti, koska tämä imettää kaksosia ja saa vain noin kahden tunnen unet siinä välissä.

Vaikka mies onkin väsähtänyt vauva-arjesta, hän on siitä suunnattoman onnellinen. Hän kun ei koskaan edes voinut kuvitellakaan sitä, että hän tulisi saamaan lapsia. Ennen Amalin tapaamista Clooney oli päättänyt elävänsä urapainotteista elämää.

- Sitten tapasin Amalin ja tajusin, että minulla on uskomaton parisuhde. Sitten yhtäkkiä meillä on nämä kaksi klappia, jotka saavat minut nauramaan joka päivä.

George ja Amal Clooney punaisella matolla. (kuva: AOP)

Lähde: Mirror

Lue myös: Vain muutama kuukausi synnytyksestä - Amal Clooney sädehti punaisella matolla

Lue myös: Miltä George Clooneyn, 56, vastasyntyneet kaksoset tulevat näyttämään vanhempina? Katso

Kilpailut

Uusimmat