Kuva: Senja Rapila

Robin ei aio tuoda tyttöystäväänsä julkisuuteen: "Kaikki kunnioittakoot sitä päätöstä"

17.09.2017 11:15 - Senja Rapila

Artisti toivoo, että saisi taukonsa aikana elää normaalia nuoren miehen elämää.

Suosikkiartisti Robin, 19, on jäämässä tauolle lokakuun jälkeen. Tauon aikana hän aikoo elää normaalin nuoren arkea, oleilla kavereidensa kanssa, lomailla ja vaikka käydä ulkomailla. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

- Voin vaikka käydä niissä baareissa, tehdä ihan miltä itsestä tuntuu, Robin kaavailee Voice.fi:n haastattelussa, viitaten aiempaan tietoon siitä, ettei viihdy baareissa.

Hän kertoo panostavansa tauon aikana myös ihmissuhteisiin. Samalla puheeksi tulee Robinin suhtautuminen parisuhdeuteluihin: Robin on tehnyt tiukan päätöksen siitä, ettei aio tuoda tyttöystäväänsä julkisuuteen, vaikka kuvat tyttöystävästä ovat päätyneet jo julki artistin tahdosta riippumatta.

- Kyllä olen ihan suora siinä, että ei todellakaan. Ei se niin kuin kuulu kenellekään ulkopuolisille, Robin toteaa vakavaan sävyyn haastattelussa.

Hänen mukaansa suhdetta ei ole vaikea piilotella julkisuudelta.

- Päätös se on. Nimenomaan. Ja kaikki kunnioittakoon häntä ja minua tämän päätöksen kanssa. Ei se (suhteen piilottelu) mitenkään haastavaa ole.

Myös ystävät tulilinjalla

Julkinen asema aiheuttaa harmaita hiuksia Robinille varsinkin silloin, jos hän viettää kaupungilla aikaa ystäviensä kanssa.

- Välillä minulla tulee varsinkin kavereiden kanssa sellainen olo, että vitsi, en halua että kukaan päätyy minun takiani minnekkään esille, hän toteaa.

- Esimerkiksi jos olen frendien kanssa jossain keskustassa pyörimässä, ja näen että joku ottaa meistä kuvan. Kun minun frendini eivät välttämättä halua sitä - enkä minäkään - niin sitten pelkään, että minun takiani jotkut ystävyyssuhteet kärsisivät. Mutta ei kyllä ole vielä sellaista tilannetta ollut.

Robin oli yksi Elämä Lapselle 2017 -konsertissa esiintyneistä artisteista. Voit katsoa nuoren miehen esityksen alapuolelta.

Lue myös: Positiivisuudestaan tunnettu Robin yllättää: "Olen aika pessimistiluonteinen"

Lue myös: Robinin mahtava lavakarisma saa hymyn huulille - katso kuvakooste keikalta

Kilpailut

Uusimmat